Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiszenvedett gyõzelemmel jutott tovább Franciaország

Pörge Béla

2018.06.21. 18:53

Peru az eddigi legszimpatikusabb kiesõ.

Franciaország kezdte aktívabban a találkozót, ki is alakítottak pár helyzetet a franciák, majd nagyjából 15 perc után leült a meccs. A 30. percben a mérkőzés addigi legnagyobb helyzetét alakította ki Peru, azonban a ziccer kimaradt.

Mindössze pár perccel később Mbappé megszerezte a vezetést egy francia akció utcán. A szünetig lőhettek volna újabb találatot a franciák, azonban az állás nem változott.

A szünet után nem igazán változott a játék képe, az 51. percben viszont a meccs egyik legszebb jelenetét láthattuk, Aquino lőtt egy hatalmas kapufát kapásból. Perunak szerencséje sem volt a gólszerzéssel.

A kapufa után picit aktívabbá váltak a peruiak, de nagy ziccerük nem volt, egy-két lövésük volt csupán, nem tudtak mit kezdeni a franciákkal, akik pedig higgadtan, nyugodtan játszottak, a támadásokat láthatóan nem erőltették.

Az utolsó 15 percben már kevesebb volt az izgalom, Peru ugyan próbálkozott, de egyre kevesebb sikerrel, a franciák pedig semmilyen kockázatot nem vállaltak.

Franciaország végül kihúzta 1—0-al a meccset, ezzel továbbjutott, Peru pedig kiesett két egygólos vereséggel. A csoport utolsó körében Peru Ausztráliával, Dánia Franciaországgal játszik.

Este Argentína—Horvátország-meccset rendeznek, ami a nap rangadójának számít.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére