Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirúgták a szerb edzőt, amiért nem jelent meg a Koszovó elleni meccsen

Pörge Béla

2019.06.08. 16:49

Montenegró tegnap 1–1-es döntetlen játszott Koszovó ellen, ám a csapat két játékosa és a szövetségi kapitány nem jelent meg a találkozón.

Ljumbisa Tumbakovics, a montenegróiak szövetségi kapitánya a szerb szövetség nyomására nem jelent meg a meccsen. A montenegrói szövetség viszont nem volt megértő a szerb szakemberrel szemben:

Az igazgatótanács egyhangú döntést hozott, amely szerint Tumbakovicsnak azonnal megszünteti feladatait a montenegrói válogatottnál, miután úgy döntött, hogy nem vesz részt a Koszovó elleni mérkőzésen. Amellett, hogy kellemetlen és váratlan meglepetés volt, Tumbakovics a szerződésében meghatározott szakmai feladatait sértette meg.

Montenegró nemzeti tizenegyében két olyan játékos is szerepel, aki Szerbiában született: Filip Sztojkovics és Mirko Ivanics. Ők sem vettek részt a mérkőzésen, de az ő kirúgásukról nem esett szó.

A meccset az Eb-selejtezők A csoportjában játszották, az 1–1-es döntetlent követően Koszovó két ponttal a harmadik (Anglia és Csehország mögött), míg Montenegró ötödik, azaz utolsó, szintén két ponttal, de eggyel több meccset játszva, és rosszabb gólkülönbséggel, mint Koszovó.

Mint ismert, Magyarország szombaton 18:00-tól lép pályára Azerbajdzsán ellen a selejtezősorozatban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére