Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kikapott a magyar jégkorong-válogatott

Nagy Gábor

2018.04.25. 21:50

A Budapesten zajló Divízió 1/A jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójának elsõ két mérkõzésén egyaránt meglepetés született. Nyertek az olaszok és a britek, a magyarok viszont kikaptak.

Szerda délután az olasz válogatott 3–0-ra legyőzte Kazahsztánt, majd a nap második meccsén Nagy-Britannia fordulatos mérkőzésen 5–3-ra verte Lengyelországot. Este fél 8-tól a magyar válogatott játszott Szlovénia ellen.

A magyar válogatott a budapesti torna első fordulójában 3–0-ás vereséget szenvedett Kazahsztántól, aztán az olaszok ellen – egy parádés meccsen – győzelmet aratott. Az ellenfél két vereséggel kezdte a tornát.

A magyar csapat szerdán jól kezdett a szlovénok ellen, de sajnos már az elején hátrányba került. A második harmadban sikerült egyenlíteni, és nyomott is a magyar csapat, de sajnos a lendület nem tartott sokáig, jött is az újabb szlovén gól (az állás ekkor 2–1 volt). Az utolsó játékrész pedig végképp nem a magyar szempontból remélt forgatókönyv szerint alakult. Két gólt kaptunk az utolsó harmadban, a vége így 4–1 lett a szlovénok javára.

Holnap a lengyelek ellen kulcsfontosságú mérkőzést játszik a válogatott, de most egy kicsit messze került a feljutástól.

A budapesti torna állása:

  • Kazahsztán 6 pont,
  • Olaszország 6 pont,
  • Nagy-Britannia 6 pont,
  • Magyarország 3 pont,
  • Lengyelország 3 pont,
  • Szlovénia 3 pont.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére