Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kijött az új Fradi sör, gyorsan meg is kóstoltuk

Nagy Gábor

2017.08.01. 21:51

Lehullt a lepel a Ferencvárosi Torna Club saját sörérõl, a Fradi sörrõl, melyet kedden a FTC Népligeti Sportközpontjában mutattak be.

Szűk négy évvel ezelőtt is született egy Fradi sör.

Az dobozos volt, a Pécsi Sörfőzde csinálta és kevés helyen lehetett kapni. Ennek ellenére a szurkolók mindent megtettek azért, hogy hozzájussanak a Fradi sörhöz, hiszen a bevételt végre nem a klub korábbi tulajdonosa, Várszegi Gábor nyelte le, hanem a klub profitálhatott belőle, mivel 2012 januárjától a kereskedelmi jogok visszakerültek a zöld-fehérekhez.

Idén augusztustól azonban egy egészen új sörrel találkozhatnak a szurkolók.

A mostani immár üveges, a Heineken Hungária gyártja, és jóval több helyen lehet majd kapni. A keddi bemutatón az FTC elnöke, Kubatov Gábor elmondta: "Két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra. A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több fradistához eljusson a termék."

A sajtótájékoztatón a Heinekent José Matthijsse, a cég magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója képviselte. Mint mondta: "Nem csak a zöld szín, de számos közös érték köti össze a Ferencváros csapatát és a Heinekent. A hagyományok tisztelete és az innováció, a minőség, a sikerek, az újítások iránti elkötelezettség jellemzi mindkét csapatot. [...] Büszkeség számunkra, hogy nem csak Magyarország kedvenc sörét, a Sopronit, de Magyarország kedvenc csapatának sörét is mi állíthatjuk elő. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolás során nem csak a Fradi játéka, de a Fradi sör üdítő íze is jó pillanatokat szerez majd."

De nézzük, milyen az új sör:

Nálam plusz pont jár azért, hogy végre üveges kiszerelésben is lehet kapni Fradi sört. Az üveges söröknek sokkal jobb a zamata, mint a dobozosoké. Azonban a mérkőzések előtt nem a legjobb választás az üveges, mert míg egy dobozosat bármely szelektívbe vagy köztéri szemetesbe elhagyhatunk, addig az üvegesnél ott lebeg a szemünk előtt a betétdíj.

Ami magát a sört illeti: számomra kellemes csalódás az ízharmónia – főleg azért, mert mint oly sok magyar sörnél, ennél is felsorolja a gyártó az összetevőknél a kukoricadarát (!). Hát, szerény kifinomult ízlésem ezt sokszor nem tudja megemészteni, de még egyszer mondom: a Fradi sör kellemes csalódás. És nem csak az e heti hőség miatt mondom ezt.

És talán ami a legfontosabb: mint már mondtam, az előző Fradi sörnél az volt a legnagyobb gond, hogy viszonylag kevés helyen lehetett kapni. Az új sörnél most fordul a kocka, és a hivatalos Fradi-boltokon kívül a CBA üzleteiben, valamint a Heineken Hungária disztribúciós hálózatán keresztül közel 1000 kiskereskedelmi egységben lehet majd megvásárolni az új Fradi sört.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére