Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, kik lesznek az U17-es magyar válogatott ellenfelei az EB-n

Nagy Gábor

2017.04.03. 18:56

U17-es férfi válogatottunk március végén megnyerte elitkörös csoportját, és kijutott a horvátországi korosztályos Európa-bajnokságra. A hétfõi zágrábi sorsoláson kiderült, kik lesznek az ellenfelek.
Feröer, Skócia és Franciaország a három csoportellenfél. Ez a három ország lesz Magyarország ellenfele az U17-es Eb-n.

Az U17-es korosztályban minden évben 16 csapat vesz részt a viadalon, így négy darab négyes csoportban kezdődnek meg a küzdelmek, a csoportok első két helyezettje a negyeddöntőben folytatja szereplését.

A nyolc negyeddöntő négy nyertese résztvevője lesz az októberi, indiai U17-es világbajnokságnak is, a negyeddöntő két legjobb eredményt elérő vesztes együttese pedig play off-mérkőzésen dönt egymás között a maradék egy vb-induló helyről.

A csoportbeosztás előtt két kalapba osztották a csapatokat, az első kalapban a házigazda horvátok mellett a nyolc elitkörös csoport győztese közül hét kapott helyet, selejtezős eredményei alapján sajnos éppen a magyar válogatott csúszott át a második kalapba. Ez azt jelenti, hogy két első kalapos, és egy második kalapos ellenfelet sorsoltak mellénk, utóbbi volt Feröer-szigetek, az előbbi pedig Skócia és Franciaország.

(MLSZ)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére