Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kettős vereséggel búcsúzott a Debrecen az Európa-ligától

Horváth József György

2019.08.01. 20:42

A Debrecen saját közönsége előtt 4-1-re kikapott a Torinótól csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező második fordulós párharcának visszavágóján, így kettős vereséggel búcsúzott a további küzdelmektől.

A Torino az első mérkőzésen megszerzett háromgólos előnye ellenére komolyan vette a visszavágót, és ez nemcsak a kezdőcsapat összeállításán, hanem a mutatott játékon is meglátszott. Az első félidőben az olaszok nem igazán engedték kibontakozni a Debrecent, ugyanakkor bő fél óra alatt két remekbe szabott támadást is vezettek, és mindkettőből gólt is szereztek. A hajdúságiak védelme ezekkel az akciókkal nem tudott mit kezdeni, és bár elöl becsülettel próbálkoztak, a szünetig szépíteniük sem sikerült.

MTI/Czeglédi Zsolt

Fordulás után nagy lendülettel folytatta a játékot a magyar csapat, amely hamar be is talált, de nem sokáig örülhetett. Bő negyedóra után ugyanis ismét kiváló ellentámadást vezetett a Torino, Belotti gólja pedig fölényessé tette az összesített állást az olaszok javára. Az utolsó pillanatokra még maradt egy torinói találat, de ennek legfeljebb a 15 perccel korábban csereként beálló gólszerző számára volt jelentősége, a DVSC búcsúját már nem befolyásolta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére