Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két óra alatt elkapkodták az összes jegyet a magyar-szlovákra, de az MLSZ jegyértékesítő rendszere nem bírta a terhelést

Pörge Béla

2019.08.09. 12:48

Nem elég a szurkolói klubtagság és a gyorsaság, hatalmas szerencse is kellett ahhoz, hogy valaki jegyet tudjon vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott soron következő hazai meccsére.

Mint ismert, augusztus 9-én (azaz ma, pénteken) délelőtt 10-kor indult a jegyértékesítés a szeptember 9-ei Magyarország–Szlovákia Eb-selejtezőre. Az első körben azok vehettek jegyet, akik az MLSZ Szurkolói Klubjának a tagjai, ha maradt volna jegy, a többiek augusztus 12-én próbálkozhattak volna.

A szövetség Facebook-oldalát pénteken délelőtt elárasztották a dühös felhasználók, akik nem tudtak jegyet venni a rendszer hibája miatt. Volt olyan, aki két-három órát ült a gép előtt már reggeltől kezdve, ám mindez semmit nem ért, mert nem tudott jegyet venni, a rendszer összeomlott. Akadnak persze szerencsésebbek is, de úgy tűnik, tényleg a vakszerencsén múlt minden.

Lelkes szurkolóként természetesen én is megpróbáltam jegyhez jutni, de mivel nem vagyok hajlandó semmilyen szurkolói kártyát kiváltani, egy barátom segítségét kértem. Egy nagyobb társaságban többen is próbálkoztak azzal, hogy négy-négy jegyet vesznek (ennyi a maximum egy fő esetében), azonban az első két órában senki nem járt sikerrel: volt, aki el sem jutott a jegyvásárlási felületig, de akadt olyan is, akinek azt nem engedte az MLSZ honlapja, hogy kijelölje a kívánt helyeket, majd ráadásként ki is léptette, hogy esélye se legyen újra megpróbálni.

Egy barátom végül sikerrel járt, de ez sem volt olyan sima ügy, ráadásul nem jutott mindenkinek jegy a baráti körömben.

Csomó ideig azt jelezte, hogy minden jegy elkelt. Egyszer csak felszabadult pár hely a C1-es szektorban, pont elkaptam négy helyet, óriási mázli

– mondta, majd hozzátette, hogy a helyek kijelölése nála sem működött, így a négy jegyet elszórva tudta megvenni, de legalább egy szektorba, így ez nem akkora probléma.

Végül délre az összes jegy elkelt, azaz két óra alatt elkapkodták az összes jegyet a Groupama Arénába a szurkolók.

Jelenleg nincsen elég nagy stadion Magyarországon ahhoz, hogy a fociválogatott iránti érdeklődést kiszolgálja, de a novemberre elkészülő Új Puskás Ferenc Stadion befogadóképessége háromszor akkora lesz, mint a Groupama Stadioné, ott talán egy fél nap is kelleni fog ahhoz, hogy minden jegyet eladjanak...

Az MLSZ egyébként azt közölte a Facebookon, hogy a jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan kiszolgálta a szurkolókat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére