Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két óra alatt 10 ezer jegy kelt el az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésére

Sümeghi Lóránt

2019.10.25. 13:56

Óriási az érdeklődés az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésére, a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-találkozóra, melyre a „pénztárnyitást” követő két óra alatt 10 ezer jegyet adtak el.

A november 15-én 19 órakor kezdődő mérkőzésre pénteken 10 órakor indult a belépők értékesítése. Hétfőig csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak jegyeket, ők viszont nem vesztegetik az idejüket a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Facebook-bejegyzése szerint. Jegyeket a megszokott internetes felületen vagy személyesen, a kiemelt jegypénztárakban lehet vásárolni. Egy szurkoló hat jegyet vehet, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat belépő tulajdonosának klubtagnak kell lennie. A klubtagok tizenöt százalék kedvezményt kapnak.

A jegyértékesítés második szakasza hétfőn 10 órakor indul, a még meglévő belépők akkortól már mindenki számára elérhetők lesznek. A nyitómérkőzésre öt kategóriában vásárolhatók jegyek: a négy lelátói kategória (3000, 6000, 9000, 12 000 forint) mellett VIP-jegyek (40 000 forint) is forgalomba kerültek. A meccset a mozgáskorlátozott szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a számukra fenntartott helyekről, kísérőik pedig a 4. kategória (3000 forint) árán vásárolhatják meg jegyüket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére