Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jégkorong VB: 2 percen múlt az újabb csoda, 4-2-re kaptunk ki Németországtól

888.hu

2016.05.16. 22:08

Az Oroszországban zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokságon újra fantasztikusat nyújtott a magyar válogatott, de ez csak egy tisztes, 4-2-es vereségre volt elég a németek ellen.

Már-már meseszerűen indult a mérkőzés. Haraptak a fiúk és kétszer is egy az egyben mehettek kapura, először Sofron, utána Magosi, de nem sikerült értékesíteni a lehetőségeket. Egyszer a kapuvasat is eltaláltuk, egyértelműen jobbak voltunk papíron erősebb ellenfelünknél.

Ezt a fölényt a 10 perc elején gólra is váltottuk Sofron révén. Ráadásul nem állt meg a magyar válogatott, további gólokat is lőhetett volna, a németek nem tudtak mit kezdeni a játékunkkal. 

Előnnyel mehettünk az első pihenőre. Egy olyan harmadot produkált a magyar válogatott, mintha már évek óta az A-csoport tagja lenne, nem pedig liftező csapat.

Sajnos a második játékrész már inkább a szokásos képet mutatta. A VB folyamán szinte mindig ez volt a gyenge harmadunk. Hatalmasat küzdöttek Vasék, de csak a rombolásra jutott erő, a játékra nem igazán. Ezt jól jelzi, hogy 20 perc alatt mindössze kétszer lőttünk kapura. Nagyon kevés. A németek viszont egyenlítettek, nehéz utolsó harmad várt a válogatottra.

Főként úgy, hogy szinte még ki sem jöttünk az öltözőből, Rajna hálója újra megzördült. 2-1 oda. Úszni látszott a mérkőzés, de Wehrs nem így gondolta, negyedórával a vége előtt kilőtte a bal felső csücsköt. Sikerült egyenlíteni, ami megzavarta a németeket. Ellenfelünk pár perc után magára talált és nagy nyomást gyakorolt ránk, de elképesztően küzdött a válogatott, és még váratlan kontrákra is tellett az erőből. 

Bő 2 perccel a vége előtt Braun már nem kegyelmezett a magyaroknak, takarásból szép gól ütött, ami megpecsételte sorsunkat. A végén lehoztuk Rajnát, hátha emberfórban sikerül újra egyenlíteni, de hibázunk és németet ütöttek egy újabb gólt az immáron üresen tátongó kapuba.

Még mindig megvan az esélyünk, hogy ne essünk ki, ehhez az kellene, hogy a franciák megverjék Fehéroroszországot. Papíron inkább ennek van realitása. Szurkoljuk ki!

Hajrá, magyarok!

JÉGKORONG-VILÁGBAJNOKSÁG
B-CSOPORT
(Szentpétervár)

NÉMETORSZÁG–MAGYARORSZÁG 4–2 (0–1, 1–0, 3–1)
 

Gólszerzők: 09:09 Sofron (Bartalis, 0–1), 31:42 Hager (1–1), 41:22 Reul (2–1), 45:14 Wehrs (Magosi, 2–2), 57:24 Braun (Akdag, Draisaitl, 3–2), 59:27 Goc (Seidenberg, Greiss, 4–2)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére