Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Igazi rangadók, amiket látnod kell a hétvégén

Bertha László

2015.10.03. 17:49

Kiváló focimeccsek várnak ránk ezen a héten is! Ízelítõnek: Bayern München - Borussia Dortmund!

Ezen a hétvégén is számos remek meccset láthatunk mind a magyar, mind pedig a külföldi bajnokságokban. Most ezek közül választottuk ki a legizgalmasabbnak ígérkezőket.

 

NB1
Debreceni VSC – Újpest

Szombaton 18 órakor veszi kezdetét a Loki és az Újpest mérkőzése a debreceni Nagyerdei Stadionban. A két csapat az előző fordulóban csak döntetlent tudott elérni aktuális ellenfelük ellen. A Debrecen a Paks vendégeként játszott 1:1-et, míg a lilák otthon játszottak 2:2-es döntetlent a fővárosi rivális MTK csapata ellen. A mérkőzés már csak azért is jónak ígérkezik, mivel mindkét csapatnak van javítanivalója a 10. fordulót követően. A legutóbbi két egymás elleni mérkőzésükön egy pontot szerzett a Debrecen, az Újpest pedig négyet.

Oddsok: 1: 1,98 X: 3,40 2: 3,80

Ferencváros – Budapest Honvéd

Egy igazi fővárosi rangadó! A mérkőzés szombaton 20:30-kor kezdődik a Fradi stadionjában, a Groupama Arénában.  A Ferencváros egyelőre magabiztosan vezeti az OTP Bank Ligát, ehhez pedig kétség sem férhet, hiszen 10 forduló elteltével már 11 ponttal vezeti a bajnokságot a szombathelyiek előtt. Az FTC-nek az előző fordulóban szakadt meg a győzelmi szériája, mivel a Puskás Akadémia ellen csak egy „izgalmas” null-nullra futotta. Ez a meccs azonban remélhetőleg egészen más lesz, erre garanciát jelenhet az is, hogy a Honvéd egyre jobban teljesít a bajnokságban. Õk a 10. fordulóban, hazai pályán tudták 2:1-re legyőzni a továbbra is „kétarcú” Diósgyőrt.

TV: M4

Oddsok: 1: 1,33 X:4,50 2: 9,50

További mérkőzések a magyar bajnokságból:

Szombat 18:00

Békéscsaba – MTK Budapest

Diósgyőri VTK – Haladás

Vasas – Paks

Videoton – Puskás Akadémia (TV: M4)

Bundesliga
Bayern München – Borussia Dortmund

A német bajnokságból egyértelműen a vasárnap 17:30-kor kezdődő Bayern München – Borussia Dortmund rangadó emelkedik ki. A bajorok 7 forduló után 4 ponttal vezetik a Bundesligát a dortmundiak előtt. Így a tavalyi szezon után ismét erről a két csapatról szólhat a német bajnokság. Kérdés azonban, hogy a sárga-feketék képesek lesznek-e lefaragni a Bayern előnyéből az Allianz Arénában. A Dortmund az előző fordulóban mindössze 2:2-es döntetlent tudott elérni az újonc Darmstadt ellen, míg a bajor csapat magabiztosan nyert Szalai Ádám excsapata, a Mainz ellen. Személy szerint ezt az összecsapást várom a legjobban! (Hajrá Bayern!:)

TV: Eurosport 2

Oddsok: 1: 1,50 X: 4,33 2: 6,50

Premier League
Everton – Liverpool

Vasárnap 14:30-kor veszi kezdetét a liverpooli városi rangadó. Az előző fordulóban mindkét csapat győzni tudott. Az Everton a West Bromwichet verte idegenben, a Liverpool pedig az Aston Villa fölött győzedelmeskedett. A magyar válogatott kapusát, Bogdán Ádámot is foglalkoztató vörösök nem állnak túl jól a bajnokságban. Ami ennél is fájóbb lehet számukra, hogy még a városi csapat is megelőzi őket. Az Everton 7 fordulót követően a hetedik, míg a Liverpool csak a 9. helyen tanyázik a Premier League-ben. Brendan Rodgersnek, a vörösök menedzserének itt a lehetősége, hogy javítson megítélésén; a magyar szurkolók vélhetően előbb elfelejtenék a hibáit, ha vasárnap a „11-es gyilkos” Bogdán védené a hálót.

TV: Digi Sport 1

Oddsok: 1: 2,70 X: 3,40 2: 2,80

Arsenal – Manchester United

Egy újabb vasárnapi rangadó!  A két angol csapat vasárnap délután 5 órakor csap össze az Emirates Stadionban. A United egyelőre 1 ponttal vezeti a tabellát a városi rivális City előtt, ez azonban a most zajló Manchester City – Newcastle meccs függvénye is. Az Arsenal jelen pillanatban a hatodik helyen áll a Premier League-ben, de egy esetleges győzelemmel akár már az első háromban találhatja magát a fordulót követően.

TV: Digi Sport 1

Oddsok: 1: 2,05 X: 3,75 2: 3,75

Primera Divison
Atlético Madrid – Real Madrid

Szintén vasárnap veszi kezdetét a madridi városi rangadó. A mérkőzés 20:30-kor kezdődik. A Real meglepetésre az előző fordulóban csak gólnélküli döntetlent játszott a nem túl acélos Málaga ellen. Az Atlético pedig a bajnokságot aktuálisan vezető Villarreal otthonában szenvedett egygólos vereséget. A két madridi csapat egyébként szorosan követi egymást a tabellán. Hat forduló elteltével a Real a negyedik 14 ponttal, míg az Atlético ötödik a megszerzett 12 pontjával.

TV: Sport 1

Oddsok: 1: 3,20 X: 3,30 2: 2,30

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére