Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú Katinka nagyon durván kiakadt

Bokor Gábor

2017.05.31. 09:58

Az új FINA-szabályozásokon akadt ki az úszónõ.

Hatalmas botrányt okozott a Nemzetközi Úszószövetség az úszók körében. A szervezet új szabályokat hozott a 2017-es világkupa-sorozattal kapcsolatban, melynek értelmében egy úszó csak négy számban indulhat maximum, valamint csak meghívásos alapon lehet elindulni a versenyeken. 

Az új szabályozások része az is, hogy a pénzdíjak nagy mértékben emelkednek, a jelenlegi  2,178 millió dollárról 3,9 millióra, ez azonban tetszik a sportolóknak.

Innovatív ötlet a FINA részéről???! Maximum 4 start per úszó állomásonként a Világkupán??! Gratulálok FINA, így sikerült biztosítani, hogy nem úszhatok és nyerhetek annyit idén...de mást nem. "A változások pozitív visszacsatolást kaptak az edzőktől és versenyzőktől" - csak éppen minket nem kérdeztek..."

írta közösségi oldalán a magyar úszónő.

Hosszú a meghívásos rendszerrel kapcsolatban kifejtette, hogy a döntőkbe csak nevezési idővel lehet majd bekerülni, ami megnehezíti a fiatal tehetségek dolgát, mivel szerinte így nehezen lesznek új sztárok.

Nehogy az úszók többször ússzanak, mert véletlenül túl sok figyelmet kap az úszás... Így csak unalmasabb lett a sport... Hihetetlen”

– írta Hosszú Katinka.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére