Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú Katinka – Lesz még újabb cél vagy már itt a végállomás?

888.hu

2022.11.18. 19:20

A Mandiner információi szerint hamarosan nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó nem nevezett a hét közepén kezdődött kaposvári rövidpályás országos bajnokságra, és Sós Csaba szövetségi kapitány sem hollétéről, közeli és távolabbi terveiről sem tudott információkkal szolgálni.

 

Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyes úszás döntője után TokióbanMTI/Kovács Tamás

 

A Mandiner úgy értesült, hogy az úszónő hamarosan nagy bejelentésre készül, és közösségi oldalán keresztül ismerteti, miért maradt távol az országos bajnokságtól. A szövetségi kapitánynak egyébként meggyőződése, hogy Hosszú Katinka folytatja az úszást, viszont a jó eredmények eléréséhez tréningeznie kell, és alaposan fel kell készülni a versenyekre.

„Elég régen vagyok a szakmában, ezért bátran kijelenthetem, egyetlen versenyző – még ha olyan klasszis is, mint Katinka – sem adhat hónapnyi előnyöket az ellenfeleknek. Úgy vélem, Hosszú Katinka életében egyre inkább más, nem az uszodához tartozó dolgok válnak fontossá.”
– nyilatkozta a Borsnak Sós Csaba.

Januárban az Index még arról írt, hogy Katinka a 2022-es – Fukuokából Budapestre helyezett – világbajnokságon, illetve a római Európa-bajnokságon még elindul, utána azonban abbahagyja a versenyzést. Igaz, viszonylag gyorsan megjelent a cikk cáfolata, és Katinka többször is kijelentette, hogy szeretné megszerezni világversenyen a 100. érmét. Nos, Fukuoka jövőre vb-házigazda lesz, de csak Hosszú Katinka tudja megmondani, hogy Hosszú Katinka rajthoz áll-e a japán nagyvárosban.

A Bors szerint egyébként Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke és az olimpiai bajnok rövidesen találkozik, hogy a jövőről beszéljenek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére