Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú Katinka elárulta, hogy indulna-e külföldi színekben

Pörge Béla

2017.04.28. 08:50

A magyar úszónõ a Nemzeti Sportnak adott interjút, amiben többek között errõl is beszélt.

Hosszú Katinka a sportnapilap pénteki számában beszélt arról, hogy még mindig nehéz megszoknia, hogy minden mozdulatát figyelik. Az őt és férjét ért támadások nagyon bosszantják.

Ha valaki lát valamit, amit ritkaságnak vél, és továbbadja, a tizedik embernél már szenzációként csapódik le. Pedig lehet, hogy ez az ember csak azt a két másodpercet látja a napomból, amikor rosszkedvű, utálatos voltam, ilyenkor persze az a kép alakul ki rólam, hogy bunkó vagyok."

Az őt ért támadásokról ezt mondta:

Bánt. Bosszant. De olyan is előfordul, hogy egyáltalán nem érint meg. Ha őt támadják, azon én húzom fel magam, ha engem, az meg Shane-t akasztja ki. Idővel szeretnék eljutni oda, hogy kívülállóként, érzelmek nélkül olvassak el magamról egy cikket"

– magyarázta Hosszú, aki hozzátette, ezek a támadások nem tudják annyira kibillenteni, hogy elrohanjon Magyarországról.

Néha nagyon jó elmenni innen messzire, de hogy én egy versenyen ne magyar válogatott melegítőben és dresszben vonuljak ki a rajtkőhöz, elképzelni sem tudom."

Beszélt arról is, hogy a 2020-as olimpia nagyon motiválja, bár néha előfordul vele, hogy elmegy a kedve az egésztől. Ilyenkor a fiatalokból merít erőt, szeretne a példaképük lenni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére