Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába a gyatra szereplés, Southgate maradhat az angol válogatott szövetségi kapitánya

888.hu/MTI

2022.12.18. 19:00

Gareth Southgate marad a posztján, saját döntése értelmében a 2024-es Európa-bajnokságig tovább irányítja az angol labdarúgó-válogatottat.

 

A szakvezető a katari világbajnokság negyeddöntőjében a franciáktól elszenvedett múlt szombati 2-1-es vereség után úgy nyilatkozott, nem fog hirtelen döntést hozni a jövőjét illetően. Amint akkor fogalmazott, meg szerették volna nyerni a vb-t, hittek is a sikerben, a címvédő elleni teljesítményükkel pedig megmutatták, hogy akár képesek is lehettek volna erre.

Az angol szövetség vasárnap közölte, hogy a tréner döntött, Mark Bullingham vezérigazgató úgy fogalmazott a szervezet közleményében: örömmel erősítik meg, hogy Southgate folytatja tevékenységét, ő és segítője, Steve Holland mindig is élvezték a szövetség támogatását.

Az 52 éves szövetségi kapitány, akinek az irányításával az angol válogatott negyedik lett a 2018-as vb-n, 2021-ben pedig döntőt játszott az Eb-n, tavaly novemberben hosszabbította meg a szerződését 2024 végéig, és a vb-búcsút követően most határozott arról, hogy folytatja a munkáját.

 

Az angolok az elmúlt időszakban csak a Nemzetek Ligájában nem szerepeltek jól, ahol az A divízióból a B-be estek ki, mivel nyeretlenül negyedikek lett a 3. csoportban az olaszok, a magyarok és a németek mögött.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére