Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas góllal és Fradi-veréssel avatták a Hali-stadiont

Pörge Béla

2017.11.25. 21:30

Az NB I 17. fordulójának zárómeccsét a Szombathelyi Haladás nyerte.

Az utolsó helyezett Haladás fogadta a Fradit Szombathelyen, a frissen átadott stadionban. Az új aréna megtelt, telt ház előtt fogadta a Hali a Ferencvárost.

Jó iramban kezdődött a meccs, a csapatok kiszolgálták a rossz idő ellenére ezrével kilátogató szurkolókat. A hangulat is jó volt, végig buzdított a hazai és a vendégtábor is az övéit, és persze zrikálták egymást is rendesen.

A Haladás az első félidőben sorra dolgozta ki a helyzeteket, sokáig azonban mindent kihagytak a hazaiak. Aztán a 30. perc után Mészáros végre betalált, erre szinte rögtön egyenlített a Fradi egy szöglet után.

A folytatásban nagy küzdelem zajlott, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, Varga révén a Fradi állt közelebb a gólhoz, de a ziccer kimaradt.

A hajrában végül a frissen beállt 17 éves Kiss hatalmas gólt lőtt a 16-osról, fordulásból, ezzel eldöntötte a mérkőzést, 2—1-re nyert a Haladás.

Az utolsó pillanatokban egy kakaskodás után Priskint még kiállította Szabó Zsolt játékvezető, más már nem történt. A győzelmével egy helyet feljött a Hali, de így is kieső, a Mezőkövesdet is csak a több győzelmük miatt előzték vissza a vasiak. A Fradi maradt a második, de immár három pont a hátránya a Videoton mögött.

A forduló többi eredményét itt találjátok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére