Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gulácsiék négyet rúgtak a Bayern ellen, de az is kevés volt

Pörge Béla

2017.05.13. 17:32

A Lipcse drámai körülmények között kapott ki a bajnoktól, Szalai gólt és gólpasszt jegyzett, a csapata pedig nyert. Megszakadt Dárdaiék borzalmas sorozata.

A német bajnokság utolsó előtti fordulója viszonylag jól sikerült a magyarok számára. Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim 5—0-ás idegenbeli vezetés után 5—3-ra nyert, így még maradt esélyük a BL-csoportkörre, de ha a Dortmund nem hibázik, akkor is a Bajnokok Ligájában indul a csapat, de a selejtezőben.

Az már korábban eldőlt, hogy az RB Leipzig, Gulácsi Péter csapata a második helyen végez, ami egyébként rekord az együttes életében. Úgy tűnt, az utolsó idei hazai meccsükön a már bajnok Bayern München ellen egy csodálatos sikert érnek el, de hiába vezettek 3—1-re és 4—2-re is, két 90. perc után szerzett góllal a Bayern nyert 5—4-re.

Dárdai Pál csapata, a Hertha hosszú idő után vendégként tudott nyerni. 2—0-ra verték a kieső Darmstadt együttesét, így csak a Herthán múlik, hogy sikerül-e az EL-csoportkörben indulni, vagy selejtezőre kényszerül-e a gárda.

A többi meccs eredménye alapján kiesett az Ingolstadt is, az osztályozó elkerüléséért viszont nagy harc lesz még az utolsó fordulóban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére