Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Georges Leekens még mindig nem érti

Nagy Gábor

2018.07.10. 15:20

A volt szövetségi kapitány egy lengyel lapnak adott interjút.

Georges Leekens – aki magyar szövetségi kapitányként egy döntetlent és három zakót ért el a válogatottal – nemrég egy lengyel lapnak (Przeglad Sportowy) adott interjút, melyben szóba került a mai, Franciaország–Belgium-mérkőzés (mivel Leekens korábban belga kapitány volt), és persze a magyar válogatott kispadján töltött hónapok sem maradhattak ki.

Utóbbi kapcsán a volt kapitány elmondta: "Nem értettünk egyet a szövetséggel. Elmondtam nekik, hogyan dolgozzunk, és hogy nem bizonyos meccsek eredményei a legfontosabbak. Több időre lett volna szükségem, hogy felépítsek valamit, de ők azonnal fejlődést vártak. A magyarok jobban szeretik a sprintet, de én a hosszú távot akartam. Az Európa-bajnokság után több játékos távozott, és a csapat katasztrofális állapotba került. Több időre volt szükségem, hogy valamit felépítsek, egyébként azt terveztem, hogy az egész rendszerüket kezelésbe veszem, az ifjúsági és még az annál fiatalabb csapatokat is. Nekik azonban más vízióik voltak."

Leekens szerint egyébként a belga sikerek neki köszönhetőek, az első lépéseket ő tette meg a mostani generációval 2010 és 2012 között – írja a Nemzeti Sport.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére