Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felültette a francia válogatott a gárdonyiakat

888.hu, Magyar Nemzet

2021.06.26. 19:00

Úgy volt, hogy a francia válogatott a Velencei-tó partján tölti a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének nagy részét, hiszen a világbajnok együttes két meccsét is a budapesti Puskás Arénában játszotta. Az utolsó pillanatban azonban lemondták a gárdonyi szállásfoglalásukat, noha az egész hotel nekik volt elkülönítve, a helyi pályán gyepszőnyeget cseréltek, a városháza előtti téren pedig még a francia zászlót is felhúzták – írja a Magyar Nemzet szombaton.

 

A francia válogatott vezetése „az impozáns környezet és a nagyszerű infrastrukturális feltételek miatt” döntött úgy, hogy Gárdonyban száll meg az Eb két csoportmeccsének idejére, amelyeket a budapesti Puskás Arénában vívott az együttes. A tervek szerint Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Karim Benzema és a többi sztár a Vital Hotel Nautisban laktak volna, az edzéseiket pedig az NB III Nyugati csoportjában szereplő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő centerpályáján tartották volna.

De hiába várták a csapatot Gárdonyban. Didier Deschamps együttese végig a budapesti Marriott Hotelben maradt, a Velencei-tó partjára be sem tették a lábukat a világbajnok labdarúgók, derítette ki a Blikk.

Múlt pénteken, a mieink elleni meccs előtti napon hívott fel a szállodaigazgató azzal, hogy a franciák néhány perccel korábban lemondták a foglalásukat. Didier Deschamps szövetségi kapitány úgy döntött, a Marriottban maradnak és nem mennek sehova”

– árulta el a Blikknek Tóth István gárdonyi polgármester.

Kellemetlen helyzet volt, a focipályánál ugyanis még a csapat kondigépeit rakodtak ki a kamionból. Senki nem is kapott magyarázatot. Talán a fővárosba érkezve látták, hogy nehézkes a közlekedés, és úgy döntöttek, nem mozdulnak már ki a hőségben. Lehet, hogy igazuk volt, de sokak munkája veszett kárba”

– tette hozzá Gárdony polgármestere.

Mint kiderült, anyagi kár nem érte a szállodát és a települést, a francia szövetség kifizeti az utolsó pillanatos lemondással járó pluszköltségeket, de azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gárdonyiaknak ez a látogatás nem a pénzről szólt, hanem az élményről. Abból pedig nem lett semmi.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére