Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feczesin duplájával nyert az Újpest Felcsúton

Zelenka Dóra

2019.11.09. 20:28

A Kisvárda a hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlent játszott Pakson, a Fehérvár pedig 2-0-ra nyert a sereghajtó Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

Az Újpest kezdte lendületesebben a találkozót és Vincent Onovo révén megszerezte a vezetést. A Puskás Akadémia sok hibával játszott, Ezekiel Henty mégis egyenlíteni tudott néhány perccel később. A szünetre fővárosi vezetés mellett vonulhattak a csapatok, mert Obinna Nwobodo beadását Feczesin Róbert fejelte a hazai kapuba. A fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, beszorította az Újpestet a kapuja elé, ám gólt nem tudott szerezni. Amikor a vendégek kiszabadultak a szorításból, veszélyes ellentámadásokat vezettek, egy ilyen végén Nwobodo „rúgatott” újabb gólt Feczesinnel, s ez el is döntötte a három pont sorsát.

A Kisvárda a hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlent játszott Pakson.

A szakadó esőben mindkét csapat a biztonságot tartotta szem előtt, kockázatot egyik sem vállalt a csúszós talajon, így nagy helyzet a szünetig nem alakult ki. A végjátékban Pappot kiállította a játékvezető, Rácz pedig védte Protic szabadrúgását, az ezt követő szögletből viszont az őrizetlenül hagyott Lucas betalált. A ráadás perceiben azonban emberhátrányban egyenlített a Paks a balhátvéd Szabó révén, így mindkét együttes egy ponttal gazdagodott.

A listavezető MOL Fehérvár FC a találkozó nagy részében emberelőnyben futballozva 2-0-ra nyert a sereghajtó Kaposvár vendégeként.

Sokkal rosszabbul nem kezdődhetett volna az összecsapás a hazaiak számára, ugyanis már a harmadik percben hátrányba kerültek, bő negyedórával később pedig a kapus Pogacsics kiállítása miatt létszámban is megfogyatkoztak. A gól- és emberelőnyben lévő fehérváriaknak így nem kellett megszakadniuk az esős időjárásban, a második félidő elején Futács labdaszerzése után növelték kétgólosra a különbséget. A tíz emberrel futballozó Kaposvár ugyan becsülettel küzdött, de nem volt esélye a pontszerzésre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére