Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott

Forisek Ádám

2017.07.29. 21:39

Horvátországgal küzdött meg a döntõben a férfi vízilabda-válogatott.

Az első negyed egyértelműen a horvátoknak kedvezett, erősen védekeztek, és több lövésünk is kapufát talált. A horvátok 4 góllal vezettek a magyar együttes ellen.

Valamennyivel jobban teljesítettünk a második negyedben, két gólt sikerült ledolgoznunk, így a 4-0-s horvát vezetést legalább szépítettük 4-2-re.

A harmadik negyedben Erdélyi találatával megszereztük a harmadik gólt is. Manhercz egyenlített a harmadik negyed végén egy óriási dobással.

Nem lehetett sokáig örülni a döntetlennek, alig fél percre rá ugyanis egy szerencsétlen blokkolás után érkezett az ötödik horvát találat. A hatodik horvát gól szintén egy blokkolásról pattant be.

A negyedik játékidőben parádés védéseket mutatott be Nagy Viktor, sajnos azonban így is betaláltak a horvátok, szűk öt perccel a vége előtt 7-4 volt az állás a horvátok javára, de Vámos lövésével hamar feljöttünk 7-5-re. 

Vámosé a hatodik magyar találat is, három perccel a vége előtt, de rögtön utána jött is a horvát találat, az állás 8-6 oda. Nem sikerült a fiúknak arannyá fényesíteni az ezüstöt, de így is minden dicséretet megérdemel a magyar vízilabda-válogatott.

Ezzel meglett a harmadik ezüstünk pénteken.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére