Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Érvényesült a papírforma, kikapott a Debrecen Olaszországban

Pörge Béla

2019.07.25. 22:52

Simán kikapott a Debrecen, a továbbjutás lényegében eldőlt.

Nem kezdett megilletődötten a Loki, ennek ellenére már az ötödik percben hatalmas ziccerbe került a Torino, ezt megúszta a Debrecen. Ezt követően is maradt a hazai fölény, az olaszok nagyon erősen kezdték a meccset, beszorították a Debrecent.

A 20. percben teljesen jogos büntetőhöz jutott a Torino, Nagy késve jött ki a kapujából, letarolta Belottit. Belotti végezte el a tizenegyest, belőtte, 1-0.

A gólt követően kicsit visszább vett a Torino, ennek ellenére a szünetig több helyzete volt az olaszoknak, gólhelyzet viszont sokáig nem akadt. A Debrecennek a 40. percig nem volt lehetősége, ekkor Kinyik lőhetett kiszorított szögből, mellé ment a labda.

A 42. percben Ansaldi az alapvonalról kicsit rosszul találta el a labdát, ám a lecsúszott beadása a kapuban kötött ki, Nagy óriásit hibázott, onnan nem szabadott volna gólt kapni, 2-0.

A második játékrészben valamivel több köze volt a meccshez a Lokinak, több helyzetecskéig is eljutott a DVSC, ám a 68. percben a Torino lőtt kapufát. Egyetlen pozitívum magyar szemmel az volt, hogy többször is lehetett hallani a Loki-szurkolók hangját.

Az utolsó húsz percben is a Torino birtokolta többet a labdát, a 81. percben az olasz válogatott Zaza fejelhetett kapura, nagy ziccer volt, de fölé ment a labda. A nagyon aktív Zaza a 92. percben egy szöget után csak betalált, ezzel 3–0 lett a vége, a továbbjutás lényegében eldőlt. Garba a 94. percben egyébként szépíthetett volna, ám ez sajnos nem sikerült, így a halvány reménysugár sem maradt meg a visszavágóra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére