Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Előfordulhat, hogy a Puskás Arénában rendezik meg az Európa-bajnokság döntőjét

888.hu

2021.06.18. 12:15

A terv még az volt, hogy a londoni Wembley Stadionban rendezik meg az elődöntőket és a döntőt, azonban a koronavírus átírhatja a forgatókönyvet.

 

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteki közlése szerint készenléti terv van arra az esetre, ha a londoni Wembley Stadionban nem lehetne megrendezni a részben Budapesten zajló Eb július 11-ei fináléját, amelynek brit sajtóértesülés szerint szükség esetén a Puskás Aréna adhatna otthont.

A brit kormány egyelőre nem vonta vissza a koronavírus-járvány miatt elrendelt beutazási korlátozásokat, valamint a tíznapos kötelező karantént, így a kontinenstorna szervezői tárgyalásokat kezdeményeztek a szigetország vezetőivel.

A The Times című brit napilap pénteken azt írta, hogy az UEFA a döntő alternatív helyszínéül Budapestet választja, ha a korlátozások érvényben maradnak, és a londoni Wembley Stadionba nem tudnak bemenni a külföldről érkező drukkerek.

Az eredeti tervek szerint az Eb két elődöntőjét, valamint a finálét rendeznék az angol fővárosban.

Mindig van készenléti tervünk, de egyelőre bízunk abban, hogy az Európa-bajnokság utolsó hetében sorra kerülő mérkőzéseket London meg tudja rendezni”

– írta közleményében az UEFA.

Logikus döntés is lenne mert csak nálunk van telt ház az Európa-bajnokságon. Azonban félő, hogy ettől a hírtől Karácsony Gergely párttársa, Szabó Tímea padlót fog.

Még tőle hangzott el az a mondat, hogy:

Csak egyetlen tébolyult pályázó vállalta, hogy telt házas mérkőzéseket tart: Orbán Viktor.”

Habár rendesen alábecsülte a létszámot – a Parlamentben 25-30 ezer fős létszámot mondott.

Dömötör Csaba államtitkár osztott meg videót az 1%-os párt focihoz és Európa-bajnoksághoz való hozzáállásáról.

A magyar szervezők a hátralévő három budapesti mérkőzésre koncentrálnak. Ugyanakkor a magyar szövetség mindig készen áll arra, hogy rangos futballeseménynek adjon otthont”

- mondta a Reuters brit hírügynökségnek az MLSZ szóvivője. A magyar főváros az elmúlt idényben nem egyszer szolgált vészmegoldásként, a Puskás Arénában rendezték szeptemberben az európai szuperkupáért kiírt találkozót, valamint több Bajnokok Ligája- és Európa-liga-mérkőzést is.

Budapest eredetileg három csoportmérkőzés és egy nyolcaddöntő rendezési jogát kapta meg, míg Londonban a végjáték előtt három csoportmérkőzésre került, illetve kerül sor, majd még két nyolcaddöntőnek is házigazdája lesz.

Az a tegnap délutáni mérkőzésen eldőlt, hogy június 27-én Hollandia válogatottja lép pályára a Puskás Arénában a nyolcaddöntőben.

Nagy-Britanniában tegnap több mint 11 ezer új fertőzöttet regisztráltak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére