Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elképesztõ gesztus: fradisták vették meg Lázár Bence mezét

Horváth Tamás

2018.12.29. 16:55

Négyszázezer forintért kelt el a dressz.

Pénteken rendezték meg Kecskeméten az első Lázár Bence Emléktornát. Az idén februárban 26 évesen leukémiában el­hunyt korábbi újpesti csatárra Újpest- és Fradi-szurkolók, ko­rábbi és jelenlegi játékosok és a Sport Tv stábja együtt emlékezett meg a Messzi István Sportcsarnokban.

A 35 év feletti korosztálynak kiírt tízcsapatos teremfocitornán Bence korábbi klubjai mellett több NB I-es, NB II-es és NB III-as csapat is jelen volt, illetve egykori élvonalbeli és magyar válogatott játékosok is pályára léptek.

A barátok mellett természetesen Bence családja is megjelent a rendezvényen, az édesanyja könnyes szemmel nyilatkozott a Borsnak:

Örülök, hogy létrejött ez a torna, de még mindig hatalmas a fájdalom, amit érzünk. Bence elvesztését egyszerűen nem tudjuk feldolgozni. A mai napig várom, hogy beköszön az ajtón, a mosolyával és a gyönyörű szemeivel szól, hogy itt vagyok, anya."

Nagyon nehéz, de remélem, büszke ránk, és fentről látja, mennyi ember jött ma el az ő tiszteletére, és mennyi ember tesz azért, hogy az emlékét méltóképpen megőrizzük.

Fradisták vették meg Lázár Bence mezét

A Soha Ne Add Fel Lázár Bence Emlékalapítvány, amit még maga a játékos hozott létre, most pedig a családja viszi tovább, egy különleges mezt árverezett el, hogy a beérkező pénzt a leukémiával küzdő gyerekeknek ajánlja fel.

Mi sem mutatja jobban az összefogást, hogy a dresszt négyszázezer forintért egy ízig-vérig fradista család vette meg, ahol a 26 éves gyerek, Péter tüdőtranszplantáción esett át.

 Küzdeni mindig, feladni soha! A nagy harcosok köztünk élnek. Igaz, Bence?" 

– írta Bence édesanyjának címzett levelében Péter, aki nagy becsben tartja majd a mezt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére