Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eldőlt: zárt kapus lesz a Barcelona–Ferencváros mérkőzés

MTI

2020.10.15. 21:50

Zárt kapuk mögött rendezik meg jövő kedden az FC Barcelona–Ferencváros mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Az FC Barcelona biztonsági protokollt készített, azt remélve, hogy legalább ezer szurkolót beengedhet a 98 ezres Camp Nou stadionba, de a javaslatot Alba Vergés, a katalán régió egészségügyi minisztere és Josep Maria Argimon államtitkár elutasította.

Szerdán a katalán regionális hatóság bejelentette, hogy péntektől zárva kell tartania az összes bárnak és étteremnek a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. Argimon szerint „nehéz lenne megmagyarázni” ezeket az intézkedéseket, ha ezután a futballszurkolók a helyszínen tekinthetnék meg a mérkőzéseket.

Vergés azt is kizárta, hogy kis létszámban beengedjenek nézőket a stadionba.

Nagyon nehéz egy nyilvános esemény engedélyezésére gondolnunk a jelenlegi helyzetben. Nem mondom, hogy ez így lesz az egész szezonban, de kedden lehetetlen lenne”

– magyarázta.
A Sport című spanyol napilap is arról írt, hogy a Barcelona közönség előtt akar játszani a Ferencvárossal, és a döntés hivatalosan csak pénteken születhet meg, miután teljesen áttanulmányozzák a klub kérését, illetve az ezzel kapcsolatos terveket.
Sergi Solé, az El Mundo Deportivo című sportnapilap újságírója a Kossuth rádiónak elmondta, hogy az FC Barcelona az FTC elleni találkozóra ezer, a Dinamo Kijev ellenire 10 ezer, a Juventus ellenire pedig 25 ezer néző beengedését kéri a katalán kormánytól, ám ezt az illetékesek elvetették. A döntés már hivatalos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére