Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

EL: Szántó jó kabala volt a Rapidnak, igazi tippmix-gyilkos a Villareal

Pörge Béla

2016.11.04. 06:58

Az Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában kilátástalan helyzetbõl jött vissza a Rapid Wien, a legtöbb meccsen érvényesült a papírforma, de akadt egy-két meglepetés is.

Egy mérkőzés már csütörtökön 5-kor elkezdődött, ez az FC Astana–Olympiakosz összecsapás volt, melynek a vége 1–1 lett két korai góllal.

A 19 órás meccsek zöme nem okozott meglepetést, bár a Fenerbache–Manchester United 2–1 azért biztosan meglepett pár fogadót. Az Anderlect–Mainz összecsapáson annyira nem meglepő, hogy a hazaiak nyertek, azonban a 6–1-es végeredmény viszont nagyon is az.

Szintén sok gól esett a Bilbao–Genk találkozón, melynek vége úgy lett 5–3, hogy a hazaiak győzelme a meccs alatt egyszer sem forgott veszélyben.

Hatalmas meccs volt az Austria Wien–As Roma is, mely 2–4-es végeredménnyel zárult, a gólok egy része kifejezetten szórakoztatóra sikerült, érdemes megnézni a videót!

                
 

A Zenit a vártnál nehezebben gyűrte le a Dundalkot, de hibátlan maradt és továbbjutott. Az APOEL kiszenvedett egy 1–0-át a Young Boys ellen, míg döntetlen lett a Zorya–Feyenoord, a Maccabi Tel-Aviv–AZ Akmaar, az Astra–Plzen és a Sassuolo–Rapid is.

Utóbbi meccsen Szántó Tamás a 85. percben állt be, és az addig teljesen világtalanul támadó bécsiek 4 perc alatt egyenlítettek, a hosszabbításban már a győzelemért küzdöttek a kicsit korán elalvó olaszok ellen. Igaz, Szántónak egyik gólhoz sem volt köze, de ez akkor sem lehet véletlen.

A 21:05-kor kezdődő meccseken már több meglepetés is akadt.

A Villareal sok tippmixelő bánatára 1–2-re kikapott otthon az Osmanlisportól, és szintén váratlannak mondható a Salzburg 2–0-ás nizzai sikerei is. A PAOK az azeri Qarabagtól, a Panathinaikos a Stadard Liegetől kapott ki simán hazai környezetben.

Gólzáporos összecsapások persze este is akadtak, a Sahtar Donyeck 5–3-ra nyert idegenben a Genk ellen, ezzel továbbjutott. Az Ajax és a Celta Vigo most is nagyon jó meccset játszottak egymással, 3–2-re nyertek a hollandok. A Braga emberhátrányban fordított a Konyaspor ellen, és úgy lett 3–1 a vége, hogy 10–10 emberrel fejezték be a csapatok a meccset.

A Fiorentina nagyon simán 3–0-ra lépte le a Liberecet, a Schalke pedig 2–0-ra a Krasznodart, ezzel a német csapat a harmadik, így már tegnap tovább tudott jutni. A Sparta Prága 2–0-ra verte Korhut Mihály csapatát, a Hapoel Beer-Sheevát. Korhut végig a pályán volt.

A Southampton 0–1-ről fordítva győzte le 2–1-re az Intert, az olasz csapat így lassan elbúcsúzhat a nemzetközi kupáktól és a bajnokságra koncentrálhat, ahol szintén pocsék teljesítményt nyújt. Végül a szinte senkit nem érdeklő Zürich–Steaua párosításról csak annyit, hogy 0–0 lett, feltehetően nagy izgalmak közepette. Ezt a csoportot egyébként az Osmanlispor vezeti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére