Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy magyar sport, ami meghódíthatja a világot

Horváth József György

2017.09.30. 22:58

Világszerte egyre népszerûbb a Teqball.

Egy magyar találmány szó szerint egy asztalhoz állította a sportlegendákat. Carles Puyol, Robert Pirés, Simao Sabrosa, William Gallas, Ruud Gullit, Christian Karembeu, Roby Langers, valamint Ricardo és Nuno Gomes részvételével kivételes rendezvényt szerveztek a magyar fejlesztésű sporteszköz, a teqball, illetve a Nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ alapítói Luxemburgban. Az Európai Sporthét részeként szervezett rendezvényt Romain Schneider, Luxemburg sportminisztere nyitotta meg.

A legendákat egy új sport, a teqball hozta össze, ezúttal Luxemburgban. A legelső Teqball All Stars kupa a Bertrange-i Center Atertben került megrendezésre és számos programot ölelt fel: egyéni és páros Teqball mérkőzéseket (Luxemburg-Portugália, majd Magyarország-Románia), teqvolley-t (azaz a teqball röpladával játszott változatát), valamint az összes híresség részvételével lejátszott teqball küzdelmeket.

Lothar Matthäus két évvel ezelőtti, Ronaldinho tavalyi és Christian Karembeu idei, év eleji csatlakozását követően örömmel üdvözöljük a labdarúgás további nagy neveit ezen új sport, a Teqball képviselői között"

- fejtette ki Gattyán György, a Docler Holding alapítója-tulajdonosa, a Teqball társalapítója és a FITEQ alelnöke.

A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára edzőeszközként szolgál. A Teqball a Docler Holding - egy luxemburgi székhelyű, valamint Budapesten, Los Angelesben és Amszterdamban is irodákkal rendelkező, informatikára és médiára szakosodott cégcsoport - része. A Teqball támogatói között számos világsztár megtalálható.

A FITEQ-et, azaz a Nemzetközi Teqball Szövetséget 6 hónapja alapították. Ezt követte a franciaországi Teqball szövetség megalapítása és nemrég Luxemburg szállt be a versenybe.

A Teqball a koncentrációt, a teljesítményt valamint a technikai tudást, illetve annak kombinációját fejleszti, tökéletesíti. A világsztárok támogatása újabb mérföldkövet jelent az új sport elterjesztésében!"

- jegyezte meg Borsányi Gábor, a Teqball társalapítója és a FITEQ elnöke.

Az alapítók célja, hogy az egész világon felgyorsuljanak a klubok és a bajnokságok alapításai. A sport Európában és Latin-Amerikában egyre népszerűbbé válik, és a várakozások szerint 2019-ben az ázsiai és az észak-amerikai országokban is megindul a terjeszkedése.

A Teqball egy innovatív projekt és büszkék vagyunk, hogy a sportágat nemzetközi szinten is elindíthattuk. Nagyszerű nagyköveteink vannak, akik támogattak bennünket! Az első budapesti Teqball Világkupa, és az ezt követő luxemburgi Teqball All Stars Kupa sikeres megrendezése egy-egy újabb lépés a terjeszkedési stratégiánkon belül!"

- mondta Huszár Viktor, a Teqball társalapítója és vezérigazgatója.

Ha többet akartok megtudni a magyar innovációról, látogassatok el a hivatalos weboldalukra, vagy a közösségi oldalukra.

 (OTS)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére