Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Doppingolással vádolja Hosszú Katinkát egy úszótársa?

Pörge Béla

2017.07.20. 17:28

Az olasz úszás csillaga, Federica Pellegrini elég egyértelmû utalásokat tett arra, hogy szerinte Hosszú Katinka doppingol.

Egy külföldi szaklap, a SwimVortex terjedelmes cikket írt Hosszú Katinkáról. Az írás negatív felhangú, igaz, nem hallgatja el Katinka érdemeit. Néhány nyilatkozatot is összegyűjtöttek, ezek közül a legérdekesebb kétség kívül Federica Pellegrinié.

Az olasz klasszis először arról beszélt a La Stampa című olasz lapnak, hogy őt nem érdekli a GAPS nevű kezdeményezés. A GAPS a Hosszú Katinka által alapított érdekvédelmi szervezet, melyről korábban már írtunk.

Pellegrini ezután a doppingolásról beszélt. Ugyan nem említi név szerint Hosszú Katinkát, de minimum félreérthető, hogy ebben a kontextusban felhozta a témát.

Az igazi probléma a dopping. Nem teszünk ellene eleget, továbbra is olyan teljesítményeket látok, amik lehetetlenek, kivéve, ha a Marsról jött az illető. Nincsenek bizonyítékok, így neveket sem mondanék, de van annyi tapasztalatom, hogy kiszúrjam, ha valami nem stimmel"

— nyilatkozta a 29 éves úszónő.

A budapesti vizes vébén július 23-tól kezdődnek a fedett pályás úszószámok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére