Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döntetlennel kezdett a Veszprém a BL-ben

888.hu

2016.09.24. 19:28

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Telekom Veszprém együttese Németországban ért el 24–24-es döntetlent a Flensburg vendégségében, de a győzelmet is könnyedén megszerezhette volna. Ettől függetlenül indulásnak ez nem rossz, tavaly is döntetlennel kezdtek Nagy Lászlóék.

A mérkőzés elején inkább a Veszprémnek kellett kapaszkodnia, 5–4-ig a Flensburg volt előnyben. Aztán a félidő közepétől Mikler teljesítménye is feljavult, illetve támadásban is pontosabb volt a magyar csapat. A félidőre 13–10-es előnnyel vonulhattak a pihenőre a veszprémiek.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első befejeződött, a 40. percben már hat góllal, 18-12-re vezetett a Veszprém. Az előnyt viszont nem sikerült megtartani.

A magyar csapat kicsit lassította a támadásait, a bírók sokszor elvették a labdát passzív játék miatt, a Flensburg pedig nagyon felpörgött és már pontosabban célzott elől.

Még 46 másodperccel a vége előtt is 2 gól volt a magyar csapat előnye, de nem sikerült lenyelni a labdát. Emberelőnyben gyors gólt szerzett a német együttes, az utolsó pillanatokban pedig elveszítette a labdát a Veszprém úgy, hogy Mikler nem állt a kapuban.

A 24–24-es döntetlennek a németek örülhetnek igazán, de a Veszprém sem kesereghet, mert a Flensburg egy nagyon erős csapat, főként saját közönsége előtt.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája

A-csoport, 1. forduló:

Flensburg – Veszprém 24–24 (10–13)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére