Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Djokovic-sztori – Elismerte, hogy nem tartotta be a karanténszabályokat

Nemzeti Sport, 888.hu

2022.01.12. 13:30

Újabb fordulat Novak Djokovic ügyében. Az Australian Openre érkezésével, illetve oltatlanságával a hatóságok rosszallását kiváltó teniszező elismerte, hogy nem tartotta be a karanténszabályokat, miután decemberben pozitív lett a koronavírus-tesztje, és azt is, hogy hibásan töltötte ki beutazási nyilatkozatát. A szerb világelső szerint ügynöke hibázott, amikor rossz rubrikát ikszelt be.

 

Közleményben reagált a róla szóló hírekre vádakra Novak Djokovic. A 20-szoros Grand Slam-győztes szerb teniszező elismerte, hogy tudott koronavírus-fertőzéséről, amikor személyes interjút adott a francia L’Équipe-nek. Igaz, csak akkor, miután a helyiek felháborodására az Ausztrál Határrendőrség vizsgálatot rendelt el, mivel felmerült, hogy Novak Djokovics a beléptetési eljárás során kitöltött kérdőívben valótlanul állíthatta, nem utazott sehova az azt megelőző 14 napban, hogy január 4-én elindult Ausztráliába.

A szerb klasszisa róla szóló korábbi hírekre reagált, a Twitter-, és az Instagram-oldalán. Djokovics szerint az ügynöke hibázott, mert véletlenül rossz rubrikát ikszelt be. Úgy gondolja, ez az oka minden olyan problémának, ami a beutazását akadályozta. Hozzátette, a helyzet tisztázásának érdekében stábja újabb dokumentumokat adott át az ausztrál hatóságoknak. Ez utóbbit Alex Hawke, az ausztrál bevándorlásügyi miniszter irodája is megerősítette.

Djokovics elismerte – a dokumentumok szerint mást nem is tehetett – hogy december közepén részt vett egy belgrádi kosármeccsen, majd egy teniszrendezvényen, majd interjút adott a L'Équipe-nek. A francia magazin munkatársával való találkozásakor azonban már tudta, hogy pozitív lett a PCR tesztje.

A Spiegel német magazin azonban további rejtélyes dolgokat is tapasztalt a szerb teniszező tesztelése körül. A lap állítása szerint nem igazán stimmelnek a vizsgálat idejét jelző időbélyegzők. Szóval lehet, hogy jön a Djokovic-sztori újratöltve.

 

Novak Djokovic valószínűleg végleg árnyékba húzódnaMTI/AP/Getty Images pool/Kelly Defina

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére