Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dárdai: mostantól igény lesz otthon a focira

Bertha László

2016.06.22. 10:58

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint az Eb-nyolcaddöntõbe jutással olyan dolog történt, amit egyelõre fel sem tudunk fogni.

A magyar válogatott korábbi megbízott szövetségi kapitánya szerint az Eb-nyolcaddöntőbe jutással olyan dolog történt, amit egyelőre fel sem tudunk fogni.

Kedden biztossá vált, hogy a magyar labdarúgó-válogatott ott lesz a legjobb 16 között az Európa-bajnokságon. Dárdai Pál szerint megérdemelten jutott el idáig a magyar csapat:

Történelmi dolog ez, sokan még fel sem dolgozták, ami történt. Mostantól igény lesz otthon a focira, remélhetőleg egy óriási kör nyílt meg. Elindult otthon valami a stadionépítéssel, az infrastruktúra már megvan, de ehhez a válogatottnak is nagyon keményen kellett dolgoznia. Nagyon sok ember jön majd ünnepelni a portugálok ellen, egy igazi örömünnep lesz Lyonban.”

A Hertha Berlin vezetőedzője elmondta, hogy a portugálok ellen pihentetne néhány játékost, mert az egyenes kiesés szakaszban szükség lehet a kulcsjátékosok minden energiájára, de természetesen nem ő a kapitány, így Bernd Storck feladata dönteni.

Bernd Storckék eddig mindig jó döntéseket hoztak, nem hiszem, hogy most rosszul döntenének.”

– tette hozzá Dárdai.

Dárdai Pál szerint a jelenlegi sorozatterhelés nem okozhat problémát, a kisebb csapatok fizikálisan fel vannak készítve, míg a topcsapatok játékosai ki vannak facsarva, hiszen hosszabb volt számukra a szezon.

Magyarország-Portugália, Lyon, Stade de Lyon 18:00
 
(M4 Sport, Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére