Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dárdai: "ez egy sz888r volt"

Pörge Béla

2017.02.13. 10:41

A Hertha edzõje és legendája a hétvégén egy interjúban kifakadt a csapatára. Egyre mélyebb gödörben a fõvárosiak.

2017-ben negyedik bajnokiján már a harmadik vereségét szenvedte a Hertha, amely ezúttal a Schalke otthonában kapott ki. Érthető módon Dárdai Pál nem volt túl elégedett a csapatával.

Az első félidő pocsék volt, 20 százalékban volt nálunk a labda, ami arra az állapotra emlékeztetett, amikor átvettem a csapatot. Ez így nem működik, emiatt lettem mérges igazán. Túl kell ezen lépnünk, meg kell mutatnunk, hogy ez csak egy kisiklás volt"

— kezdte a magyar szakember a Bild című lapnak adott interjúban.

A srácok a határaikon játszottak, elfáradtak, most fel kell szabadulnunk, mert a Schalke összetört minket. Ez egy sz@r idegenbeli túra volt. Továbbra is keményen kell dolgoznunk és nem szabad elveszíteni az önbizalmunkat, a türelmünket. De több gólt kell szereznünk."

A Hertha utóbbi két összecsapását (1—1 és hosszabbítás után kiesés a kupából a Dortmund ellen, a hétvégén 0—2 a Schalke ellen) röviden így értékelte a tréner:

Az egyetlen pozitívuma a két mérkőzésnek, hogy ki tudtunk alakítani jó néhány komoly ziccert idegenben, de sajnos ezeket nem használtuk ki."

A Hertha jelenleg a hatodik, igaz, mindössze két pontra van a dobogótól. Nem lesz könnyű dolga a csapatnak, ha hétvégén javítani akar, ugyanis a Bayern München látogat majd Berlinbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére