Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális pénzekért ment Dzsudzsák az arabokhoz

Nagy Gábor

2018.09.21. 06:24

Dzsudzsák pénzéhségére nem lehet panasz.

Dzsudzsák Balázs karrierje csúcsára ért, hiszen 31 évesen úgy döntött, hogy a méltán neves, Egyesült Arab Emírségek bajnokságának feljutó csapatához, az al-Ittihad Kalba együtteséhez igazolt. Bár több európai, sőt magyar kérői is voltak, a futballista mégis úgy döntött: jöhet még pénz.

A Blikk információi szerint újdonsült csapatában éves szinten minimum 2,2 millió eurót, azaz 700 millió forintot tehet zsebre Dzsudzsák Balázs. Ez havonta közel hatvanmilliót jelent. Ismert, korábban felmerült, hogy a Vidinél 48 milliót kért volna a játékos, ám ezt – érthető okok miatt – a székesfehérvári klub nem tudta, nem akarta elfogadni.

Egyeztetve a klub szakmai vezetésével döntöttünk a magyar válogatott játékos szerződtetéséről. Ajándék ez a szurkolóinknak, Dzsudzsák Balázs ugyanis nagy erősítést jelent, rá mindig számíthat a csapat"

– fogalmazott az al-Ittihad Kalba tulajdonosa, miután bejelentették, hogy Dzsudzsák Balázs hozzájuk igazolt.

Érdekesség, hogy Dzsudzsák új klubjában, amely két forduló után három ponttal áll, futballozik a brazil Myke Bouard Ramos (25), aki az MTK-tól érkezett kölcsönbe. Sőt, az elmúlt idényben a Puskás Akadémiánál szerepelt horvát Antonio Perosevic is (26) – szintén kölcsönben – az alakulatot erősíti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére