Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bravúros gyõzelem Fehéroroszország ellen a jégkorong VB-n

888.hu

2016.05.14. 18:45

Fantasztikus győzelmet aratott a magyar jégkorong-válogatott az oroszországi A-csoportos világbajnokságon. Rich Chernomaz fiai 5-2-re verték Fehéroroszországot, így még él a remény, hogy a válogatott nem esik ki az elit ligából.

Jól kezdte meg a mérkőzést a magyar csapat. Bő 10 perc után Nagy Gergő és Vas János góljával már 2-0 volt a javunkra. Ez volt az első alkalom, hogy vezettünk a világbajnokság folyamán.

A fehéroroszok hamar egyenlítettek Platt révén, de a pihenőre mi vonulhattunk előnnyel. Ez is példátlan volt eddig a VB-n, hogy harmadot nyerjünk. (2-1)

A második harmad rosszul indult, Gavrov egyenlített, nehézzé vált a mérkőzés. De Vasék nem estek össze, inkább ütöttek még kettőt, Sebők és Galló által, hogy lehűtsék a belorusz kedélyeket. (4-2)

Az utolsó harmadban remekül tartotta az eredmény a magyar válogatott. A végén kénytelenek voltak kockáztatni a fehéroroszok, így levitték a kapust. Ezt 3 másodperccel a vége előtt Vas János használta ki, végleg bebiztosítva a győzelmet. (5-2)

Mivel a szlovákok kicsit elszórakozták a Fehéroroszország elleni mérkőzésüket, még nem biztos, hogy az A-csoportban maradhat a csapat. Ehhez vagy az kellene, hogy az utolsó csoportkörben legalább ikszeljünk a németekkel, vagy mostani ellenfelünk kapjon ki Franciaországtól. Nem lehetetlen küldetés.

JÉGKORONG-VILÁGBAJNOKSÁG,
B-CSOPORT
(Szentpétervár)

Magyarország–Fehéroroszország 5–2 (2–1, 2–1, 1–0)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére