Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botrány az Európa-ligában: egyetlen magyar csapat sem jutott tovább

Nagy Gábor

2019.08.01. 22:01

Egyetlen magyar csapat sem jutott tovább az Európa-ligában. Szégyen.
Kiesett a Debrecen

A Torino FC 4–1-re legyőzte a DVSC csapatát a Nagyerdei Stadionban, így 7–1-es összesítéssel, magabiztosan lépett tovább a labdarúgó-Európa-liga második selejtezőköréből. A Loki volt az első magyar búcsúzó a 2019–2020-as európai kupaidényben.

A székesfehérvári alakulat sem jutott tovább

A Mol Fehérvár FC 2–0-ra kapott ki a Vaduz otthonában, s bár idehaza nyert 1–0-ra, összesítésben, 2–1-gyel a liechtensteini egyesület jutott tovább. Gáz. A Vaduz egy liechtensteini, svájci másodosztályban játszó csapat. Ráadásul a Vaduz jobb is volt, csak akkor kapcsolt rá a Fehérvár, mikor már emberelőnybe kerültek, de hiába volt rengeteg helyzetük, egyikből sem lett semmi.

Botrány Romániában

Az Európa-liga második selejtezőkörében a Honvéd és a Craiova párharca maratoni hosszúságúra nyúlt. A rendes játékidőben a Budapest Honvéd az első mérkőzéshez hasonlóan 0–0-s döntetlent játszott az Universitatea Craiovával, majd a tizenegyespárbajt 3–1-re elveszítette, így búcsúzott a sorozattól.

Emlékezetes marad a mérkőzés: a román szurkolók a mérkőzés 120. percében hanggránátot dobtak a pályára. A gránát a játékvezető mellett robbant fel, emiatt a mérkőzés sokat csúszott. A szurkolói rendbontás előtt pedig a román csapat albán légiósa, Kamer Qaka nekiment Batik Bencének, amiért egyértelműen pirosat kellett volna kapnia. Az eset gyorsan tömegjelenetté fajult, a Craiova és Honvéd játékosok dulakodni kezdtek a román szurkolók előtt.

Ui: sajnos a dunaszerdahelyi DAC-nak sem sikerült az El-bravúr, ők a görög Atromitosz ellen estek ki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére