Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botlott a Videoton, utolsó helyen a Vasas

Pörge Béla

2018.04.14. 18:53

Az NB I. 26. fordulójának eredményei.

Az Újpest és a Vasas egy remek, sokgólos meccset játszott egymással, az Újpest 4–2-re győzött, ezzel az angyalföldiek visszaestek az utolsó helyre.

A kiesés elől menekülő Haladás idegenben győzött a Paks ellen 2–1-re, a Hali ezzel már a hetedik.

A forduló előtt sereghajtó Balmazújváros a hajrában fordított a Diósgyőr ellen hazai pályán, ezzel a 2–1-es győzelemmel pedig a Balmaz kijött a kieső zónából.

A Honvéd szintén a végén egyenlített a Felcsút ellen, 1–1 lett a vége, ezzel a kispestiek a számukra presztízsmeccset jelentő összecsapáson nem maradtak alul, ráadásul fontos pontot szereztek a dobogóért folytatott harcban.

A Mezőkövesd otthon 0–0-át játszott a Videotonnal, a pontveszteség sokba kerülhet a Vidinek. A Mezőkövesd számára nagyon fontos ez az egy pont, bár kieső helyen áll így is a csapat, de csak a jobb gólkülönbsége miatt tizedik a Balmaz.

Este a forduló rangadója következik, Debrecen–Ferencváros. Ha a Fradi győz, pontelőnnyel vezeti majd a tabellát, miközben a Debrecen a dobogóért van nagy harcban.
FRISSÍTÉS: 

Az esti meccs kifejezetten izgalmasra sikerült, több mint 10 ezer néző előtt játszott egy izgalmas találkozót a két csapat, végül 1–1 lett a vége. Ezzel a Fradi holtversenyben a Vidivel, jobb gólkülönbséggel első, míg a Debrecen az Újpesttel holtversenyben, több győzelemmel harmadik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére