Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BL-selejtező: Stöger mestervizsgára készül az Üllői úton

Jánosy Károly

2021.07.06. 11:00

Tulajdonképpen minden a Fradi győzelmét ígéri. Ezért is kell mértéktartónak lenni a koszovói bajnok FC Prishtina ellen, amely az esélytelenek nyugalmával léphet pályára ma este hatkor az Üllői úton a Bajnokok Ligája-selejtezőjében. Ezen a meccsen vizsgázik élesben az FTC új mestere, Peter Stöger,

A két csapat közötti különbséget az alábbi számok is érzékeltetik. Az európai klubrangsorban a Fradi a 114., a Prshitina 357., a hazaiak értéke kb. 32 millió euró, a vendégeké 3,35 millió. A zöld-fehérek albán csatárát, Myrto Uzunit egyedül 3 millió euróra taksálja a Transfermarkt, a koszovóiak legértékesebb futballistáit legfeljebb 250 ezerre. A gárda aranykora a nyolcvanas évek legelején tevékenykedő mesterhez, a vajdasági Pálfi Bélához köthető. De olyan nagyság is dolgozott náluk, mint Miroslav Blazevic, aki horvát szövetségi kapitányként bronzérmet szerzett az 1998-as vb-n.

- Remélem, az új edző és a csapat még nem csiszolódott össze”

reménykedett Zekirija Ramadani, a Prishtina macedón vezetőedzője.

Ha sikerrel veszi az akadályt a Fradi, a következő körben a litván Vilnius vagy az északír Linfield következik.

Csütörtökön 17.30-tól az Európa Konferencia Liga selejtezőjében: Turku (finn)–Puskás Akadémia, 20.00-tól Mol Fehérvár–Jereván. A kupagyőztes Újpest az EKL második fordulójában a liechtensteini Vaduz ellen kezd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére