Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bernd Storck kárpótolni fogja a szurkolókat

Nagy Gábor

2017.06.17. 09:28

A magyar válogatott szövetségi kapitánya egy pénteki interjúban azt mondta: õ állja azoknak a szurkolóknak a jegyét a Lettország és a Portugália elleni világbajnoki selejtezõre, akik elkísérték a csapatot az Andorra elleni idegenbeli mérkõzésre, avagy a csúfos kudarcra.

Bernd Storck egy nappal azután nyilatkozott az M4-nek, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az andorrai kínos vereség után még egy esélyt adott a német szakembernek a válogatott élén.

A kapitány az interjúban bejelentette: úgy kíván köszönetet mondani a támogatásért, hogy az andorrai meccsre elutazott drukkerek belépőinek az árát kifizeti a soron következő két hazai világbajnoki selejtezőre.

Augusztus 31-én Lettországot, szeptember 3-án pedig Portugáliát fogadjuk. Az érintett szurkolók a következő hetekben kapnak tájékoztatást az MLSZ-től.

Lettország ellen egy más válogatottnak kell majd ott állnia akarat szempontjából. Minden egyes centiméterért meg kell küzdenünk, és akkor a szurkolók is mögénk fognak állni"

– mondta Storck, aki hozzátette: őt is sokkolta az andorrai vereség, de leginkább a szurkolókat sajnálja.

Később kifejtette, hogyan tud a válogatott kikerülni a gödörből, mivel ehhez sok minden adott, például: véleménye szerint jó játékosai vannak hazánknak.

Persze ezután elkezdett arról beszélni, hogy míg az EB-nek tapasztalt játékosokkal indultunk neki, addig most nagyon hiányzik a rutin a csapatból, de véleménye szerint is elkerülhetetlen a generációváltás. Ennek próbálta letenni az alapjait az oroszok elleni mérkőzésen – állítja Storck, de egyrészt ebben ő kudarcot vallott, másrészt a pályán lévő játékosok hozzáállása sem volt olyan, ami a válogatotthoz méltó lett volna.

"Minden játékosnak tudnia kell, hogy ha a válogatott mezt viseli, akkor az mit jelent. Ilyenkor felelősségem van az egész nemzettel szemben. Ha megkapjuk ezt a lehetőséget, akkor mindent bele kell adni, hogy eleget tegyünk ennek a meghívásnak. Ha nem tudom ezt megmutatni, akkor nem vagyok válogatott játékos. Azok a játékosok, akik ott voltak, nem mutatták ezt meg. Nem tudom, miért, de ahogy teljesítettek, arra nincs magyarázat"

– mondta a kapitány.

Az MLSZ csütörtökön úgy döntött, hogy a soron következő három hazai vb-selejtezőre a nézőtér minden szektorába egységesen 1000 forintba kerülnek majd a belépők, a bérletes szurkolók számára pedig visszafizetik a jegyárkülönbözetet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére