Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Benzema nem lesz az Európa-bajnokságon

888.hu

2016.04.14. 11:58

A Real Madrid támadója Twitteren tudatta rajongóival, hogy nem lesz tagja a francia labdarúgó-válogatottnak a nyári Európa-bajnokságon.

Szerdán a Twitteren közölte a Real Madrid és a francia válogatott csatára, Karim Benzema, hogy idén nem lesz tagja a házigazdák csapatának az Európa-bajnokságon. Mindezt kevéssel a Francia Labdarúgó Szövetség hivatalos bejelentése előtt tette meg.

Sajnálatos számomra és azok számára, akik mindig is támogattak és segítettek, hogy nem leszek tagja a válogatottnak az Európa-bajnokságon."

- írta Benzema a Twitteren.

Karim Benzema egy szexvideóval kapcsolatos zsarolási ügy miatt, december óta nem szerepelt a franciák nemzeti csapatában. Az eset Mathieu Valbuenát is érintette, aki szintén válogatott játékos a galloknál.

Rövid idővel a Twitteres bejelentés után a szövetség is megerősítette, hogy Benzema nem lesz tagja a franciák válogatottjának, a hazai rendezésű tornán. A közlemény szerint elvi akadálya nincs annak, hogy tagja lehessen a keretnek, de a csapat érdekeit vették figyelembe a döntésnél.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére