Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Befutott Pozsonyba az Anti Slovan különvonat

Jánosy Károly

2022.07.27. 18:10

Semmit sem bíztak a véletlenre Pozsonyban. A labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező kapcsán komoly alkalmi fogadóbizottságot vezényeltek ki a Nové Mesto pályaudvarhoz a ferencvárosi ultrák érkezésére.

 

Felkészültek a pozsonyi rendőrök

 

A drukkerek közül néhányan már ott lézengtek a szurkolótársakat várva, és hogy senkinek se legyenek kétségei, Anti Slovan feliratú fekete pólót viselve jelezték, a másik táborhoz tartoznak. Igaz, jó néhány felvidéki magyar is ott volt, például a pályaudvaron takarító Gizike és Pisti, s egyikük sem rejtette nagyon véka alá, hogy a Fradinak szurkol. Az Üllői úti vereség csak egy aprócska botlás volt.

 

Egy vízágyú is feltűnt a vasútállomás mellett

 

„Most kettő-nullra nyer a Fradi” – mondta Pisti, azon sajnálkozva, hogy nem tud kimenni a mérkőzésre. Szintén magyar anyanyelvű kolléganője ugyan bevallottan nem ért igazán a focihoz, de természetesen a Fradi győzelméért szorít majd.

A „fogadóbizottság” egyenruhás pedig tagjai békésen ácsorogva várták a Fradi ultráit. A biztonság kedvéért még egy vízágyús gépkocsi is ott parkolt a pályaudvar mellett, míg a magasban egy megtermett drón tartotta szemmel a terepet. A stadion környékén és az oda vezető utak mentén lévő boltokból szinte varázsütésre eltűntek az alkoholtartalmú italok, sőt talán még a konyakos meggyet is levették a polcokról, amelyeket szép fekete fóliával burkoltak be. Szóval a szurkolóknak jó előre – valószínűleg már Pesten – kellett inni a medve bőrére.

Meg is tették, az öt óra után nem sokkal befutott Fradi különvonat utasai jól láthatóan már nem voltak szomjasak. Rögvest eldurrantottak egy-két zöld petárdát majd a szlovák – és a Budapestről érkező – készenléti rendőrök által kísérve rázendítettek a Ria, Ria, Hungária-ra, majd elindultak kiszurkolni a Fradi győzelmet.

 

Befutott a Fradi-vonat

 

Anti Slovan pólóban mennek a zöld-fehér drukkerek a meccsre

 

Egy lajtos kocsi vízzel kedveskedtek a magyar szurkolóknak a vendéglátók

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médium korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére