Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az úszók az ob-n fejezték ki hálájukat az egészségügyi dolgozóknak

888.hu

2021.03.27. 19:20

Az országos bajnokságon a Magyar Úszó Szövetség a versenyzők bevonulási kapuin és a medence melletti ledfalon megjelenő felirattal és piktogramokkal juttatta kifejezésre, hogy a magyar úszócsalád minden egyes tagja hálával gondol a járvány idején helytálló egészségügyi dolgozókra, a pedagógusokra és rendvédelmi dolgozókra.

„- Köszönet a szolgálatért a magyar úszósport nevében! Együtt győzni fogunk!” – ezek a feliratok látszottak az ob öt napja során a Duna Arénában, s mellette az orvosokat, ápolókat, pedagógusokat, rendőröket és katonákat ábrázoló piktogramok, amellyel a Magyar Úszó Szövetség a magyar úszócsalád nevében fejezte ki köszönetét a világjárvány idején tanúsított rendkívüli helytállást.

„- Az úszóknál a napi „ügymenet” része az alázat, eltökéltség, fegyelem és a határok feszegetése – mondta a kezdeményezés kapcsán Wladár Sándor a szövetség elnöke. – Időnként hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ennél többet senki sem tud tenni egy-egy cél elérése érdekében. Csakhogy az elmúlt egy évben, de különösen az elmúlt hetekben mindannyian láthattuk: vannak olyanok, akiknek az alázata, eltökéltsége, fegyelmezettsége nem érmekben és időeredményekben, inkább megmentett emberéletek ezreiben mérhető. Ők most valóban minden létező határon túllépve állnak helyt egy iszonyatos versenyben, amely tízezrek életéért folyik nap, nap után a kórházakban. A magunk módján igyekeztünk kifejezni a köszönetünket, elismerésünket és nagyrabecsülésünket nekik, és mindazoknak, akik hasonló módon, rendkívüli körülmények között végzik a munkájukat.”

A köszönetre még inkább ráerősítendő a 2019-es kvangdzsui világbajnokság magyar bajnokai, Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Rasovszky Kristóf, valamint a vb-4. Késely Ajna egy-egy fotó erejéig külön is megállt a feliratok előtt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére