Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Az ökölvívás a legférfiasabb játék ezen a bolygón"

Horváth József György

2018.05.30. 16:39

Az ökölvívást kedvelõk számára Egedi Renátó és Bacskai Balázs neve egész biztosan ismerõsen csenghet. De érdemes néha az eredmények mögé nézni, és megismerni a szakmai hátteret, így Marsi Lászlót, a két feltörekvõ ifjú titán edzõjét.

A BoxTv csinált a napokban interjút Marsi László bokszedzővel, akinek gondos szárnyai alatt tör egyre feljebb és feljebb két profi ökölvívó, Bacskai Balázs és Egedi Renátó. Marsi vezetésével a két bokszoló sorra nyeri meg mérkőzéseit, ezzel is bizonyítva a szakmai háttér profizmusát.

Marsi László filozófiája az ökölvívásról egyszerű, de nagyszerű:

Szerintem ez a legférfiasabb játék, amit játszanak ezen a bolygón. A legjobb az egészben az mindig a győzelem, a diadal. A legjobb, amikor az elvégzett munka kifizetődik és felkerül az i-re a pont"

– nyilatkozta a BoxTv-nek Marsi, aki szerint két tanítványával a határ a csillagos ég. Szeretnének minél több mindent elérni, ami a jövőben rengeteg munkát és komoly öveket fog jelenteni a két ökölvívónak.

Marsinak megvan a véleménye a mai profi magyar ökölvívásról is, ami jól mutatja, hogy rengeteg lehetőség van a magyar bokszban, de rengeteg fejlődnivalója is van a sportágnak idehaza.

 

Van egy vonal, ami a megélhetési ökölvívás, ahol tehetségek váltják aprópénzre a tudásukat a »vágóhídon«. Emellett pedig létezik Magyarországon Rácz Félix, ez meg a másik vonal, ahol a tehetségek kibontakoznak"

– vélekedik az edző.

A teljes interjút IDE KATTINTVA tudjátok elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére