Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jégen az angolok: Izland kiejtette Angliát

888.hu

2016.06.27. 22:59

Megszületett a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetése: Izland 2-1-re legyőzte a nyolcaddöntőben Angliát, ezzel bejutott a legjobb 8 közé.

Anglia már a 4. percben megszerezte a vezetést Rooney büntetőjének köszönhetően, de Izland szinte rögtön egyenlített, a védő Sigurdsson révén. Bár az angolok gyorsan támadásba lendültek, a 16. percnem újra az északiak találtak be. Sigthorsson 17 méteres lövését Hart bevédte.

Az ötlettelen angolok becsületesen mentek előre, de ha az 55. percben az első izlandi gól szerzője védőlétére beollózza nagy helyzetét, akkor talán abban a pillanatben levonulnak a pályáról. Bár nagy fölényben játszottak Rooney-ék, a komolyabb helyzeteket ellenfelül dolgozta ki.

Az eredmény már nem változott, korábbi csoportellenfelünk kiejtette a nagyágyúnak számító Angliát! Elképesztő meglepetés!

EURÓPA-BAJNOKSÁG, NYOLCADDÖNTÕ

ANGLIA-IZLAND 1-2 (1-2)

Nice, Játékvezető: Damir Skomina (szlovén)

ANGLIA: Hart - Walker, Cahill, Smalling, Rose - Alli, Dier (Wilshere 46.p), Rooney (Rashford 87.p) - Sturridge, Kane, Sterling (Vardy 60.p)

IZLAND: Halldórsson - Saevarsson, Áronson, R. Sigurdsson, Skúlason - Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason - Sigthorsson (Bjarnasson 77.p), Bödvarsson (Traustason 89.p)

Gólszerzők: Rooney (4.p) ill. Sigurdsson (6.p), K. Sigthorsson (18.p)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére