Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Australian Open – Füttykoncertre adna meghívót melbourne-i játékával Djokovic

MTI, 888.hu

2022.01.10. 18:50

Egy végtelen szappanoperához hasonlatos Novak Djokovic melbourne-i huzavonája. Még mindig nem biztos hogy a szerb világelső teniszező részt vehet-e a jövő héten kezdődő Australian Openen, akinek fellebbezését elfogadta az ausztrál bíróság, így a 20-szoros Grand Slam tornagyőztes szerb játékos visszakapta a vízumát.

 

Alex Hawke bevándorlásügyi miniszter hétfőn – állítólag – biztosan nem dönt Djokovicról, a következő napokban viszont neki van lehetősége arra, hogy kiutasítsa a szerb sztárt az országból. 34 éves teniszező a bíróság döntése nyomán elhagyhatta azt a lepukkant karanténszállodát, ahol eddig várakoznia kellett. A törvényszék a hétfői ítéletét azzal magyarázta, hogy a szerb sportoló belépési engedélyének visszavonása „indokolatlan” volt.

A szerb sztár – közép európai idő szerint – délután már egy olyan képet osztott meg közösségi oldalán, amelyen a Rod Laver Arénában edz és készül a Grand Slam-viadalra.

Örülök és hálás vagyok, hogy a bíró felülbírálta a vízumom érvénytelenítését. Mindazok ellenére, ami történt, maradni akarok és pályára szeretnék lépni az Australian Openen. Csak erre koncentrálok, azért repültem idáig, hogy játsszak a fantasztikus közönség előtt az egyik legfontosabb versenyen.”

– írta Twitteren a világelső, ám azzal aligha számolt, hogy a karanténintézkedések miatt amúgy is dühös ausztráloknak egyszerűen kifütyülik majd a – szerintük – az előírásokat megkerülő 21. Grand Slam győzelmére készülő világsztárt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére