Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Argentína kapott egy utolsó esélyt, Nigéria megverte Izlandot

Pörge Béla

2018.06.22. 18:55

Nigéria a második félidõben mutatott remek játékának köszönhetõen legyõzte Izlandot, ennek pedig Afrika mellett Argentínában is nagyon örülhetnek.

Nem sok izgalmat hozott a Nigéria–Izland meccs első félideje. Izland volt az aktívabb, volt néhány helyzetük, de ziccerig nem jutottak, míg Nigéria alig-alig támadott, pedig az afrikai csapatnál volt többet a labda.

A második játékrész sokkal érdekesebben kezdődött. Nigéria egy kontra végén megszerezte a vezetést, ezután Izland szinte beszorította az afrikaiakat.

Érdekes volt a játék, Izland nyomott, de a nigériai kontrákban is benne volt a gól, amilyen unalmas volt az első félidő, olyan érdekes és élvezetes volt a második.

A 74. percben még csak kapufát lőtt Nigéria, majd nem sokkal később eldöntötték a meccset.

A 76. percben egy előrevágott labdát Musa szerzett meg, kicselezte a védőjét és a kapust is, majd a hálóba lőtt, 2–0.

A játék képében nem volt benne, hogy 15 perc alatt Izland egyenlíteni tudjon, pedig a 82. percben tehettek volna ehhez egy nagy lépést. Egy buta szabálytalanságot követően a videobíró adott meg egy tizenegyest Izlandnak, Sigurdsson viszont fölé bombázta a labdát.

Az utolsó percek jó iramot és nyílt, őszinte futballt hoztak, de a nigériai győzelem nem forgott veszélyben.

Az eredménynek Nigéria mellett Argentína örülhet nagyon, hiszen így az utolsó fordulóban Argentína egy ki-ki meccset vívhat majd az afrikaiakkal. Ha ott sem sikerül nyerniük, akkor nem lesz mit magyarázniuk...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére