Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Annyira nem érdekel senkit a magyar foci, hogy a forduló fele telt házas lesz

Pörge Béla

2017.05.23. 13:19

A Honvéd-Videoton bajnoki döntõre már hétfõn elfogyott az összes jegy, míg a Diósgyõr-Debrecen meccsre már csak a vendégszektorba kapni jegyet, négy nappal a forduló elõtt.

Az NB I idén elképesztően izgalmas, az utolsó fordulóban dől el szinte minden fontos kérdés. Ennek meg is lett az eredménye, az hétvégén várhatóan megdől az idei nézőcsúcs.

Legnagyobb érdeklődés a Honvéd-Videoton meccs iránt van, erre az összecsapásra már hétfőn délután elfogyott az összes jegy, és információink szerint többszörös a túljelentkezés a sajtóba is.

Íme a Nemzeti Sport megható videója:

A Diósgyőr-Debrecen keleti rangadó most különösen nagy téttel bír, így hiába lesz Mezőkövesden a meccs, a hazai szektorok már megteltek, nem lehet jegyet kapni. A kiesési rangadóra a Debrecen régi-új edzővel érkezik, szinte biztos, hogy a vendégszurkolók is megtöltik majd a kijelölt szektorukat.

Ha ez nem lenne elég, csak úgy mellékesen lesz egy derbi is, az európia városi rangadók között is a top összecsapások közé tartozó Fradi-Újpest is szombaton lesz, ráadásul szinte példátlan módon a tévé nem közvetíti ezt a mérkőzést. Így hatalmas meglepetést okozna, ha nem lenne telt ház a Groupama Arénában.

A három másik találkozó ekkora érdeklődésre nem tart számot, de a Vasas-Mezőkövesd meccsre a hazaiak féláron mehetnek be, és családi napot is tartanak Angyalföldön. A mérkőzés ugyan Újpesten lesz, a Vasas viszont a dobogóért harcol és a kupadöntőbe jutott, nézők biztosan lesznek.

A Paks-MTK a vendégek számára létfontosságú összecsapás lesz, az MTK ingyen szurkolói buszokat indít Paksra. Ennek ellenére ezen a meccsen nem várható telt ház, ahogy a Haladás-Gyirmót teljesen tét nélküli mérkőzésen sem.

Azt pedig szögezzük le a végén, hogy a Szuszában, a Bozsikban, Mezőkövesden és az Üllői úton is lesznek biztonsági okokból lezárt szektorok, azokban nem lesznek nézők, így a 444 harcosainak is lesz mit fotózniuk, ám ettől még a tények nem hazudnak.

A magyar foci népszerű.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére