Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Videoton sima gyõzelmével lépéskényszerben a Fradi

Pörge Béla

2018.05.12. 18:52

Az NB I. 30. fordulójának eredményei.

A 30. fordulóban a Videoton a Haladást fogadta. Az előző két fordulóban a fehérvári csapat nem talált a kapuba, ezúttal viszont háromszor is bevették Király kapuját, 3–0-ra nyert a Vidi, ezzel az esti meccsig vezeti a tabellát.

A Diósgyőr a korábbi ideiglenes otthonába, Debrecenbe látogatott. Már az első percben sikerült emberhátrányba kerülnie a miskolci csapatnak, majd viszonylag hamar 2–0-ra vezetett a Loki úgy, hogy a DVTK-nak volt kapufája is. Ezután sima is lehetett volna a meccs, ám az örök vesztes szerepéből kitört a Diósgyőr, szépítettek, és nagyon izgalmassá tették a hajrát, ám nem sikerült pontot szerezniük, 2–1 lett a vége.

A Honvéd idegenben győzött 2–1-re a Paks ellen, míg az Újpest otthon kapott ki a Felcsúttól 1–0-ra, ezzel a harmadik és a hatodik helyezett csapat között mindössze egy pont a különbség, izgalmas a bronzcsata!

A Mezőkövesd nagy lépést tett a bennmaradás felé a Balmazújváros 1–0-ás legyőzésével, utóbbi együttes nagyon nehéz helyzetbe került, ugyanis a Videotonnal és a Fradival is játszik majd az utolsó három körben.

Este a Fradi a Vasast fogadja, mindkét csapat számára csak a győzelem elfogadható a tabella állása miatt, így izgalmas találkozóra készülhetünk. Ha a Fradi nyer, egy ponttal vezetni fogja a tabellát, egyébként a Videoton áll az élre. Ha a Vasas kikap, marad kieső, de ha pontot szerez, megelőzi a Diósgyőrt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére