Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Vasas az éllovas az elsõ kör után

888.hu

2016.09.24. 22:47

A labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának végeztével túl vannak a csapatok a bajnokság első körén, vagyis egyszer már mindenki játszott mindenkivel.

A forduló előtt az első helyen álló Vasas megőrizte pozícióját, miután 4–0-ás győzelmet aratott az újonc Mezőkövesd felett. A találkozón Ádám Martin duplázott, mellette Berecz és Saglik talált a hálóba.

A forduló egyik rangadója mindenképpen a Videoton vendégszereplése volt a Bozsik Stadionban. Mindkét csapat jó formában várta a mérkőzést, amelyen a fehérvári együttes, ha nem is könnyedén, de behúzta a 3 pontot a Honvéddal szemben. Juhász Roland góljára Lanzafame még tudott válaszolni, de Géresi találatára már nem reagáltak a piros-feketék.

A legjobban várt mérkőzést a Ferencváros-Újpest derbi volt, amely nagyon izgalmasra és szórakoztatóra sikeredett. A 10. perben Djuricin révén még vezetett az FTC, de a huszadikban Diarra egy káprázatos átlövéssel egyenlített. A gól megzavarta az addig folyamatosan támadó hazai együttest, amit jól használtak ki a lila-fehérek. Balogh Balázs először szép gól fejelt, majd büntetőből is mattolta Dibuszt. Ekkor úgy tűnt, hogy zsebben lehet a vendégeknek a mérkőzés, de nagyobb sebességre kapcsolt a Ferencváros. Először Leandro szabadrúgása akadt be, Balajcza Szabolcs hathatós segítségével, majd Djuricin lövése kapott kisebb gellert egy újpesti védő lábán, amire a veterán kapus nem tudott reagálni. A 3–3-as döntetlennek egyik csapat sem örülhetett igazán. A Ferencváros kicsit leszakadt a Vasastól, az Újpest pedig elszalasztotta az esélyt, hogy a közvetlen élmezőnyhöz csatlakozzon.

A labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának eredményei:

DVTK – Debrecen 1–3

Vasas – Mezőkövesd 4–0

Haladás – Gyirmót 0–1

Honvéd – Videoton 1–2

Paks – MTK 0–0

Ferencváros – Újpest 3–3

A bajnokság állása:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére