Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szurkolók (akik ugye nácik) tehetnek a magyar foci összes problémájáról

Horváth Tamás

2020.06.28. 14:19

Debrecenben a legtoxikusabb a közeg, nem véletlen tehát, hogy a Kaposvár mellett a Loki esett ki az NB I-ből. (Figyelem! A cikk nyomokban iróniát tartalmazhat.)

A felvilágosult, művelt, világlátott, mindenhez is értő megmondóemberek és függetlenobjektív újságírók már évtizedek óta azon munkálkodnak, hogy legalább egy minimális tudást átadjanak a bunkó, bőgatyás, mucsai magyaroknak. Az egyik legfőbb tanításuk (amely természetesen kizárólag tényeken és tapasztalatokon alapul) az az, hogy a magyar szurkolók (akik bűnözők, ostobák és nácik) csak a balhé kedvéért járnak meccsre.

(Amikor viszont éppen nem meccsen vannak, akkor már a puszta jelenlétük is rasszizmust sugároz: nem is olyan régen az általuk képviselt szottyos gyűlölet bűze még Karácsony Gergely Budapestjét is megcsapta, ám a főpolgármester úr még időben posztolt a Facebookra, úgyhogy hamar helyreállt a rend a fővárosban. A náci ultrák nem masírozhatnak a vészkorszakot idéző módon; a hátrányos helyzetű honfitársaink viszont folytathatják az integrálódást – csoportosan, éjjel, késsel a zsebben.)

Sajnos a goebbelsi eszközökkel dolgozó magyar kormánymédia mindent megtesz azért, hogy tisztára mossa a szurkolókat, szombat este azonban porszem került a gépezetbe, így fordulhatott elő, hogy az amúgy mindennapos lelátói erőszakról készült felvételeket nem sikerült kivágni az élő adásból, ezért egy ország láthatta, amint a debreceni huligánok földig rombolták, majd sóval hintették be az adófizetők pénzéből – kórház helyett – felépített Nagyerdei Stadiont, miután a csapatuk 27 év után kiesett az NB I-ből. A Debrecen-Paks találkozón jelen lévő 10 ezer náci közül néhányan duplán lépték át a vörös vonalat, és levetették a mezt a pocsék idényt produkáló Loki-játékosokkal.

Szerencsére hazánkban olyan éleslátású, a magyar első osztállyal és úgy általánosságban a magyar futballközeggel is tisztában lévő kiválóságok élnek, mint a Premier League-szakértő Kele János, aki egy hiánypótló, a cinkos hallgatás csendjét megtörő Facebook-bejegyzésben bizonyította be ország-világ előtt, hogy az angol foci mellett természetesen a magyarhoz is ért.

Debrecen, 2020. június 27. A pályára berohant debreceni szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC – Paksi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 27-én. Az összecsapás 1-1-es döntetlenre végződött, így a debreceni csapat kiesett az NB I-bõl. | MTI/Czeglédi Zsolt

(Nem lehet véletlen, hogy egy ekkora elme írásai éppen a függetlenobjektív 24.hu-n szoktak megjelenni, a magyarországi médiában tehetséget, szaktudást és úgy en bloc jó tollú újságírókat ugye a másik oldalon lát az ember.)

Kele a Facebook-kinyilatkoztatásában néhány nagyon fontos és adekvát kérdést jár körül, de szerencsére általános érvényű, cáfolhatatlan igazságmorzsákat is szór a mucsaiaknak: „A magyar futball egyik legnagyobb rákfenéje ugyanis éppen a magát szurkolónak valló, önbíráskodó huligán, aki azt hiszi, ő a világ közepe, mert -10 fokban idegenbe utazva is hangosan tudja szidni az ellenfél kurva nénikéjét.”

Majd folytatja: „Ez a komplexusos csürhe az, amelyik azt hiszi, hogy joga van törni-zúzni, amikor neki nem tetsző eredmény születik a pályán, a magyar futball pedig nekik gazsulál, az ő kedvüket keresi.”

Kelének nagyon is igaza van. Mint fentebb már kitértem rá, köztudott, hogy minden egyes magyar focimeccsen (megye 3-tól az NB I-ig) törnek-zúznak ezek a komplexusos bűnözők, a szurkolók propagandájával ellentétben szó sincs arról, hogy mindössze szökőévente lenne egy-egy kisebb balhé. Valójában még a '90-es években tapasztalt állapotoknál is sokkal rosszabb a helyzet, csak ugye Orbán médiája cenzúrázza a híreket, élő adásból vág ki képeket.

A toxikus magyar közeg legújabb balhéjáról hála a jó Istennek nemcsak Kele úr számolt be, hanem az orbáni diktatúrában az utolsó reményt jelentő ellenzéki médiumok legtöbbje is főoldalon hozta, hogy a mucsaiak már megint nem bírtak magukkal. Habár – mint tudjuk – szólásszabadság már nincs Magyarországon, a 444, 24, Index, HVG még próbálkozik a valóság tényszerű bemutatásával.

Becsüljük meg ezeket a nagyszerű újságírókat, hiszen egy olyan tökéletes, idilli világért dolgoznak, ami Nyugat-Európában már megvalósult. Nem véletlen, hogy a kultúrnépeknél elő sem fordulhat az, ami szombat este Debrecenben történt.

Ha valaki mégis talál ilyen híreket vagy felvételeket az interneten, kezelje kellő szkepticizmussal a dolgot, hiszen tudjuk, hogy Orbánék már a külföldi sajtót is uralják.

Példaként álljon itt egy kép, amiről azt terjesztik az illiberálisok, hogy Hamburgban készült. Pedig a hülye is felismeri, hogy ez a Zalaegerszeg stadionja:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A Dobrev vezette komprádor alakulat újabb támadása Orbán ellen

A Dobrev vezette komprádor alakulat újabb támadása Orbán ellen

Kifejezetten hálás vagyok a baloldal magyargyalázó brigádjának, hogy alávaló hagyományaikhoz hűen ezúttal is külföldön igyekeznek rombolni lakóhelyük tekintélyét. Azt a hatalmas munkát, amelyet Orbán Viktor Magyarország függetlenségének megerősítése, gazdaságának a fejlett uniós államokéhoz való felzárkóztatása érdekében eddig négyszeri megválasztása után végezhetett.

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

Baloldal és a kettős mérce | A magyarok többsége elégedett Orbán Viktorra | Mutatjuk, hogy hazudik a 444.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére