Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Manchester United nyerte az Európa Ligát

Pörge Béla

2017.05.24. 22:39

Nem volt egy kimondottan izgalmas meccs a 2016/17-es szezon EL-döntõje, de voltak szép jelenetek.

Nem estek egymásnak a csapatok a kezdés után, igazán nagy helyzet a gólig tulajdonképpen nem is akadt, egy baloldali akciója volt az angoloknak, de a beadás nem volt jó senkinek.

Pogba aztán a 18. percben eleresztett egy lövést a 16-oson kívülről, ami egy védőn megpattant, ez pont annyira zavarta meg a kapust, hogy a labda bepattanjon, 1–0 volt ezzel a Manchesternek.

A félidő hátralevő részében, sőt, valójában az egész meccsen meddő fölényben játszott az Ajax, de helyzetekig sem igen jutottak el.

A második játékrész egy manchesteri góllal kezdődött. Az angolok első szöglete után Mkhitaryan kanalazta a labdát a kapuba egy szép mozdulattal, ezzel már 2–0 volt az állás. A folytatásban az Ajax ugyan próbálkozott, de egy szabadrúgást leszámítva esélye sem volt a gólra a holland csapatnak.

A United taktikus játékkal őrizte az előnyét sőt, Lingard a végén még egy gólt lőhetett volna, de mikor kiléphetett, nagyon lelassult, végül utolérték a védők.

Az utolsó percekre Wayne Rooney is beállt, a manchesteri legenda tehát egy győztes kupadöntőn búcsúzhatott (valószínűleg) a csapatától.

2–0-ra nyert tehát a Manchester United, ezzel jövőre a BL-ben indulhatnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére