Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar válogatott a horvátokkal küzd az aranyért

888.hu

2017.07.29. 20:56

A magyar férfi vízilabda-válogatott Horvátországgal küzd meg az aranyért.
Ezüstérmes a férfi vízilabda-válogatott

A mérkőzés hazai szempontból rosszul indult, a horvátok 4-0-ra elhúztak az első negyedben. A második nyolc percre nagyot javult a magyarok játéka, s miközben Nagy Viktor egyre jobban védett, Vámos Márton és Török Béla találatával 4-2-re feljött a magyar együttes.

A nagyszünet után az új erőre kapott magyar csapatból előbb Erdélyi Balázs, majd Manhercz Krisztián volt eredményes, 4-4 után azonban két balszerencsés – a védekező kézről bepattant – lövéssel 6-4-re megint a horvátok álltak jobban.

A zárónegyedben előnyből horvát gól született, s bár 7-6-ra még felzárkózott a magyar együttes, a vége 8-6-os vereség lett.

 

19:58 - Bizonyára emlékeztek még, óriási, küzdelmes meccsen 7-5-re nyert a magyar válogatott a görögök ellen, így döntőbe jutottunk! Most pedig a horvátokat kellene megverni.

Mi történt eddig:

Autóját ajánlotta fel egy szurkoló vízilabda jegyekért cserébe

Nyolcéves autóját ajánlotta fel egy rajongó a szombat esti vízilabda döntőre szóló jegyekért cserébe – adta hírül a közmédia.

A férfi három barátjával együtt akart így bejutni az esti sportprogramra, de kora estig senki nem jelentkezett a hirdetésre. Végül Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke négy jeggyel ajándékozta meg őket. A szerencsés férfi pár perce vette át a jegyeket a Hajós Alfréd uszodában.

Rácz Péter, az autó tulajdonosa azt mondta, a világ legszerencsésebb emberének érzi magát, egy-két órán keresztül nem is fogta fel, hogy ez megtörténik, és "nem akárkin keresztül" kap négy jegyet a döntőre.

Óriási az érdeklődés a vizes világbajnokság vízilabda mérkőzésének döntője iránt

Óriási az érdeklődés a vizes világbajnokság vízilabda mérkőzésének döntője iránt, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában hamarosan kezdődő Magyarország-Horvátország mérkőzés telt házas.

Azok a nézők, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk, óriáskivetítők előtt szurkolhatnak a magyar győzelemért.

Az óriáskivetítők Balatonfüreden a Kisfaludy Színpadnál, Budapesten a Batthyány térnél és az Intercontinentalnál, valamint a Margitszigeten és a Duna Aréna melletti szurkolói zónákban közvetítik az eseményt.

A mérkőzést az M4 Sportcsatorna élőben adja.

Hajrá, fiúk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére